20

Анонимен

преди 8 години

Руснаците дали няма да глътнат вода с инвестициите за световното сега? Ами ако няма световно в Русия? А, ***? Ще риташ ли в Крим тогава топка? Защото дори и да има световно то ще бъде бойкотирано и ти ще затънеш още повече в собствените си лай-а, които надроби...

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19А на мен ми е интересно какво точно са нарушили в САЩ, та ги съдят там по законите на САЩ? При положение, че ФИФА е регистрирана в Швейцария!

18

wild horse

преди 8 години

Ей, хора опомнете се! Тук по-важно е ,че в 21 век в независима държава като Швейцария нахлуват американски служби,правят арести,изнасят компютри и ръсят обвинения без съд и присъда. И цяла Европа мълчи,мълчи и Швейцария. Приемам,че има доза истина в обвиненията,но само си помислете, ако Германия нахлуе в САЩ,където живеят още осъдени нацисти от Втората световна война и си ги арестува. Целият свят е вече със свалени ***.....

17

Анонимен

преди 8 години

Не е той, гравитацията е виновна за корупцията във ФИФА! Да бъде обвинена и премахната!

16

Лимо

преди 8 години

Гошко като пикаеш срещу вятъра или риташ срещу ръжена какво става? Сам си вредиш. Истината си е истина, ти дали я приемаш или не тя пак си остава истина. Като не искаш да я приемеш ти си затваряш пътя към Спасението, сам себе си обричаш. Истината си остава, Думите Божии си остават, Словото Божие си остава и споменът за Него пребъдва от рода в род.

15

Анонимен

преди 8 години

когато някой чак толкова се дърпа, значи кокала е много голям и дебелпри доста по-малки провинения хора напускат, а и тоя вече е на 100 години, егати лакомите хора

14

Лимо

преди 8 години

И на вас казвам тези които биха ме послушали - обърнете се към Словото Божие, към Думите Божии които са в Библията и приемете Иисус Христос за Господ защото тия неща които стават в света в днешно време имат за резултат спасяването или погиването на душите. Ние сме на тая зрешна земя за малко време. Ние сме като трева която сутрин се зеленее а после изсъхва и я няма, но правдата пребъдва вечно и тези които се уповават на Всевишния са вечно запазени.

13

Анонимен

преди 8 години

Още хората не бяха разбрали за скандала във ФИФА и героите корупционери фифаджии се съгласиха да си върнат сумите. Самите суми за които ги обвиняват са 150 млн. долара. Това показва, че те са прибирали рушвети поне 10 пъти по-големи от тези по обвиненията. Сеп Блатер се прави на умряла лисица, но той е следващият който ще връща пари, след конгреса. Няма да им се размине и затвора, защото ще ги съдят в САЩ а там съда не е като българският.

12

Лимо

преди 8 години

Ако бяхте чели Словото Божие което е спасение за душите ви щяхте да знаете. Когато една нация се обърне към окултизма тя скоро загива, защото окултното произхожда от царството на мрака, на сатаната, на враговете Божии. А където има много праведници тази страна просперира - това е истината. Битката между Царството Божие и царството на мрака е за умовете на хората и за душите им. Дали ще вършат правда или ще вършат зло, слугите на дявола представят злото за добро а доброто за зло.

11

Лимо

преди 8 години

От бийтълс и другите като тях, от сатанинските окултни доктрини които се промотираха масово за да заблудят и погубят душите на хората - теософия, сатанизъм, ню ейдж, вещерство и т.н. Оттогава тая страна се срива - престъпността расте главоломно, масово се правят аборти, пълна морална деградация, непрестанно зачестяващи природни бедствия и какво ли не. Това става защото оставиха Всевишния и се заблудиха да слушат демонски доктрини. Където има магьосници тая държава загива.

10

Лимо

преди 8 години

Разберете го в сащ е концетрирана огромна маса слуги на дявола и тук имам предвид в буквален смисъл дявола, там се култивират сатанински окултни сили като никаде другаде по света, юдео-масонерията е концентрирана там като никаде другаде по света. Може да се види как от 60-те години насам откакто слугите на дявола почнаха да действат повече или по малко открито как цялата им държава се скапва. Всичко се започна с отхвърлянето им на Бог и молитвите от училищата, от сексуалната "революция"

9

Лимо

преди 8 години

Дреме ми за путин на мене, но човека се бори за държавата си. Не я оставя да я съсипят слуги на дявола, въпреки всички трудности се съпротивлява и то успешно за което го поздравявам. В други европейски страни също има достойни лидери. Вижте Испания - щом усетиха какво им готвят от юдео-масонерията веднага а не след 25 години започнаха да действат и ето Подемос. В Гърция също - извиват се, гърчат се но се съпротивляват да им съсипят хората с "реформи". А в БГ-то? - нищо.

8

...

преди 8 години

Не е корумпиран просто путин му е дал едно милиони да му ги пази до световното 2018.

7

Анонимен

преди 8 години

Изглежда не знаете какъв е произхода на Блатер. Той е евреин, така че изобщо не се учудвам от далаверите във ФИФА. Направо с мед да го намажеш.

6

Анонимен

преди 8 години

Костов е виновен

5

Анонимен

преди 8 години

Интернет мишките на перхидроления пудел и майките си ще нарекат ку*ви, само и само да защитят бащицата си в Масква. Иначе по темата - и децата знаят, че ФИФА и УЕФА са мафия, а първенствата, които спечелиха Русия и Катар са плод на адски много милиони рушвети.

4

M

преди 8 години

Голям нагляр е този корумпиран до мозъка на костите си човечец.

3

без отговорност

преди 8 години

Прав е човекът! Пожарникарят също не носи отговорност за това, за което той трябва да носи отговорност!

2

до 1

преди 8 години

Да, Путин иска саностоятелна политика. Да навлиза в чужди държави, да корумпира, да прави военни паради....да живее в 20 век.

1

Анонимен

преди 8 години

Комунист мръсен