16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Първо прочети наредбата. После сметни по старата и по новата и сравни резултата. Ще се изненадаш от резултата. По-високите сметки не са заради наредбата като документ, а заради неверните фактури, които ще съставят уж по нея.

15

Анонимен

преди 8 години

При ГЕРБ всичко е солено. От 1 юли пак ново увеличение и на тока. Сами си ги избрахте. Свиквайте. Арменския поп е отпуска.

14

65

преди 8 години

Че те кога са били сладки и истински? Не знам какво общо тук иматБойко и Фъндъкова?

13

h

преди 8 години

А дано да фалират,че с тази измислената такса сградна инсталация и цена от 16 лв на кубик вода просто се къпем със златна вода.Независимо,че държавата бе осъдена за тази такса Светулчето каза ЩЕ ИМА ТАКСА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ, за да могат тецовете да крадат повече

12

р

преди 8 години

На фандъка му требат пари да си реши фандъка

11

Анонимен

преди 8 години

Тази наредба беше приета по времето на Мадурко Стойнев. Както можеше да се очаква всичко правено от *** така и от пелтека е бомба за следващите!

10

хи-хи

преди 8 години

Добре, че не са ни метнали и за порното!

9

Анонимен

преди 8 години

Чакайте, Фандъкова щеше да направи така, че да се плаща колкото е потребено. Какво направи тази ***? Остави да грабят още и без това все по-бедните българи. И ще гласувате за нея есента? Къде е Тикваров, защо се върна? Нали щеше да ни оправя? Или той взима от краденото. На кого е премиер, на Марс ли? Всички ни крадяха и лъгаха но този *** направо убива българите! България се надига и дано се стигне до там да изметем този ***, тази грешка на природата!

8

Истината

преди 8 години

Топлофикация са едни от най-бруталните мафиоти. Факт! Благодаря на Господ, че живея в блок без ТЕЦ. Всичко ми е на ток и плащам в ПЪТИ по-малки сметки (въпреки, че и ЧЕЗ са нещастници!). Отървавайте се от тях час по-скоро! Гарантирам ви, че живота ви ще се промени.

7

ХХХ

преди 8 години

Хахаааа няма такива овце :) Ти да си най-бедния народ в ЕС ...най-мизерния и въшкав ....и да ти вдигат сметки постоянно , чак да ти помпат тока ....да ти продават собствения шоколад по скъпо от колкото го продават в Холандия ...да ти изнасят хубавото месо и зеленчуци и да ти внасят стояли с години *** .....да печелят яко от лекарства и други жизнено важни неща .....да се чудих от къде 20 лева по гергьовден за агнешко ?! Кашкавала и сиренето да са ти ЛУКС ! И пак да гласуваш за същите ?

6

Кольо

преди 8 години

ДАНО ДАНО по скоро фалират тези изедници ,че да си починем от техните глупости.

5

Анонимен

преди 8 години

А така, юни идва, трябва да се стрижат овцете!

4

Чекист

преди 8 години

Боко, глей гитез бе... виж ги бе... Искат са европейци, а нямат магистрали и парно... :))

3

Анонимен

преди 8 години

поне една работа ще ме отмине. Тази, с плащане изравнителни сметки за парно. Никога не съм имал парно. Не, че няма да ме "прекарат" с нещо друго.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Ааааа, нема да ревете !Искахте си Тиквата ... На ви сега Тиква !Халал да ви е ! :)

1

4epa

преди 8 години

IZRAVNITE SMETKI - TOVA SA PARI ZA BOGOIZBRANI KOITO SA NA HRANILKA KAM TOPLOFIKACIA- A TE SA MNOGO AL4NI- DA IM PRISEDNE DANO !!!!