39

Анонимен

преди 8 години

V BALGARIA E OBSHTESTVENA TAYNA CHE POGREBAHA CYALATA NI ARMIYA I DARJAVA.

38

Анонимен

преди 8 години

То,само тази тайна май,е останала,защото в Русия-всичко е тайна,дори и смъртта на вождовете се съобщаваше с 1-2 месеца закъснение.

37

Анонимен

преди 8 години

"Загубите на армията в мирно време вече са държавна тайна в Русия", "В Русия тайно погребват още убити военни" - Прочетете и тези статии за да видите докъде е стигнала "братска" Русия под управлението на най-великия си диктатор

36

curi

преди 8 години

"Никога не съм виждал правна дефиниция на концепцията за специална операция""Това означава, че всичко може да бъде определено като такава" !!! доста интересно! напомня ми 70-те и 80-те години в България,студена война,комунизъм,диктатура и т. н.

35

Металче

преди 8 години

Естествено че ще крият.САЩ да не би да изнасят официална статистика на самоубилите се ветерани?Баз изобщо да броим загиналите....

34

Боби

преди 8 години

Вие тука във форума сте меко казано Късогледи. Украйна та Украйна. Спрете за година и половина няма едно солидно доказателство за руски войски и модерно оръжие в Украйна.1. ИГИЛ каза а и никой не се съмнява в думите им че подготвят отряди за да се намесят в КАВКАЗ като се почне от Чечня и Дагестан и след това до където стигнат.2. Защо проверката на войските които направи Москва бяха в централния военен окръг. Кавказ е основната част от този окръг. А западните сми и ние проспахме това

33

Анонимен

преди 8 години

Преди да поплюете по Путин си помислете дали в САЩ няма такъв закон.

32

и

преди 8 години

проблемът тук е че се биеш за своята страна, а в крайна сметка оставаш без признание, без елементарно уважение, като престъпник

31

Оня с косата

преди 8 години

Явно за Путин войната не е приключена, а ще продължи. Следващите спасени от зелени човечета ще бъдат няколко незадоволени руски туристки по нашето Черноморие.

30

Анонимен

преди 8 години

E, вече е чясно какво цели недоносеното кремълско недоразумение. Иска да прекрие съдбата на руските терористи, които изпраща в украйна и му ги връщат в дървени одежди. Руската *** само под земята!

29

Анонимен

преди 8 години

Лошо е да има война. И лошо е, че като гледам повечето от вас не мислят.

28

интересно

преди 8 години

в държавната тайна включени ли са кражбите на военно имущество?

27

Алекс

преди 8 години

Както в САЩ, така и в Русия, а и в повечето държави, даването на "сводки" за жертви се прави от силовите ведомства по тяхна преценка. Колко са живите, умрелите или ранените в една армия по същество си е военна тайна. Опитите за паралелно събиране, обобщаване и разпространяване на такава информация в реално време винаги навсякъде се преследват. Войната е гадно нещо на гърба на обществото.

26

бг

преди 8 години

Ешкиназкия Израел стои зад кръвопролитията в Украйна.

25

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Надянал мутрата очилата, и верно всички наоколо голи. Платил ги и си тръгнал. Качва се на самолета, гледа стюардесата, заглежда се в пътниците - всичките голи. Сваля очилата - всички облечени. Така се занимавал през целия път. Кацнал в София и бързо се прибира вкъщи. Слага очилата и влиза в спалнята. Гледа - на леглото жена му с някакъв мъж. И двамата голи. Сваля очилата, пак същото - жена му с някакъв мъж голи. Пак ги слага, сваля ги - все едно и също. Ядосал се той, свалил очилата и ги треснал в земята:- Мамичката ви японска! А оня ми разправяше, че имали три години гаранция!

24

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Мутра отива на екскурзия в Япония. Влиза в магазин за очила и казва на продавача:- Искам едни цайси, ама никой в България да нема такива.Продавачът ровил из шкафовете дълго време и накрая извадил едни очила. На пръв поглед нищо особено, обаче цената 5000 долара.- К`ви са тия цайси, бе? - попитал нашият- Много специални. Когато си ги сложиш, виждаш всички хора без дрехи. - обяснява продавача - Страхотни са и имат три години гаранция.Надянал мутрата очилата, и верно всички наоколо голи. Платил ги и си тръгнал. Качва се на самолета, гледа стюардесата, заглежда се в пътниците - всичките

23

Анонимен

преди 8 години

Преди малко са изтряскали с гранатомет един от магазините на киевския сатрап Порошенко.В центъра на Куев...Украiна це еуропа???

22

бг

преди 8 години

*** ще напише нещо за Ешкиназката Хунта когато българските регенти заяват публично че нацисткия посланик Бекерле се меша във вътрешните работи на България.

21

Деян Янакиев

преди 8 години

Като гледам, жертвите са стотина руснаци.Две републики плюс Крим.Ако е такава сметката-лошо за Хюсеин Обама.Ако нищо от това не е вярно.. Да си сменят дилъра.

20

Деян Янакиев

преди 8 години

Мили хора, радвам ви се!Толкова сте смотани, че чак ми е ляво да печеля.Елементарници, не се интересувате от проблемите в страната.Изказвате мнения(компетентни) за световния мир.Леваци, емигрирайте Много ще ми е хубаво!Поздрав за тези, които са разбрали!