9

oktokopter

преди 8 години

dobrovolni i voinici da pomagat:-) :-) :-) :-) :-) :-) hem da trenirat za mira:-) :-) :-) :-) :-)

8

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

А кога ще направите архитектурно прочистване и на още много търговски обекти нашляпани кой кедето иска и се задръства възможното паркиране на автомобили паркирането

7

политолог

преди 8 години

Нямам нищо против различните мнения по политическите въпроси . Имам обаче против злобата на червените *** , без никаква аргументация , а само изпълняване на указанията от сайтове като Днес или Блиц . В Днес работят някакви *** хора , които си мислят , че сме 1945 г. и трият и плюят всяко различно мнение . Добре и какво постигнахте, ГЕРБ бие БСП с двойно и вече тройно повече гласове. Това го пиша за да разберат нормалните хора , че от такива сайтове няма нужда .

6

плащаш данъци

преди 8 години

а кога ще махнете и незаконните постройки ползващи се за жилищни. На мен никой не ми позволява да си построя една къщичка където ми скимне

5

Анонимен

преди 8 години

А в Ямбол , Сливен, Бургас?Всичко незаконно подлежи на ПРЕМАХВАНЕ според ЗУТ! Кметовете се ослушват , а за една ограда на българин пращат фадромите!Братя българи , събудете се!

4

Анонимен

преди 8 години

Защо само бараки и павилиони?В цялата страна гетата трябва да се сринат! не са нещо повече от нас , българите!Закона трябва да се спазва от всички!

3

Анонимен

преди 8 години

И защо само гаражи. А за незаконните къщи защо не се повдига дума?? Отново двойните стандарти в действие. Статията е само дрън-дрън- да се покаже че нещо се прави а всъщност е едно ГОЛЯМО НИЩО. Вие читателите тук ги взимате наистина за канарчета.

2

Невен

преди 8 години

Между издадени заповеди и ще се събарят разликата е поне 5 години (т.е. към този момент един мой опит показва това и не съм сигурен, че държавата ще успее да си свърши работата). То са процедурни хватки с това на кого/къде си залепил обявление, след това обжалване в съд цената за събаряне, след това може и във ВАС, с една дума с малко връзки и почти завършил адвокат нищо няма да бъде съборено, защото цялата ни система е направена изрично неработеща и толерастка.

1

Анонимен

преди 8 години

А в Дупница, Самоков, Ихтиман...и 70% от България кога ще бутатае незаконното строителство ?