42

1

преди 8 години

Притеснява ме, че български сайт допуска редовно на страниците си българофобски коментари. Питам се, доколко е български сайтът. Предполагам, че това го няма в друга страна. Това е страшно.

41

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Ми тези малки и средни предприятия и занаятчийски работилници някога ги имаше в БГконфискуваха ги за да дойдат големите гиганти но прехода и тях ги срина та сега се чудим как да излезем от тинята Все още има живи виновници за разрухата на икономиката по време на национализацията и на селското стопанство по време на прехода и трябва да им потърси отговорност.

40

Анонимен

преди 8 години

Продължение на предишният пост с предложение: Можем да отворим килимарници, глинести работилници, камилски обори и макови полета за да се чувстват комфортно тези навлеци. А защо не и адвокатски кантори- просто ще променим нашите закони по подобие на тези в техните страни и така тези "адвокати " ще заживеят щастливо

39

Анонимен

преди 8 години

Не можах да я изчета тази простотия. Само разбрах че примерно, правителството може да отвори ресторанти, салони за красота, фризьорски салони, магазини и да ги раздаде на емигрантите. Ей така. Защото са свикнали да работят тази работа. Въпроса ми е - не може ли да заменим всичко това с кирки и лопати и да си заработят по друг един начин хляба. Не ни стигат нашите "бизнесмени" дупедати, президенти ами и тази пасмина да легне на работещите истински около 500 000 българи.

38

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо тези западни страни,които много милеят за емигрантите,ни ги връщат обратно? Защо не се опитват да интегрират и нашите, които са на по-високо ниво от афганистанците?

37

до 56

преди 8 години

До Карапичопосмали :)))начално , за всички 1300 лв ,тц,тц ,защо не се напълни с имигранти и с емигранти от Германия примерно,

36

мен

преди 8 години

Незнам кой е повече за бой. Станка или автора на статията. Такава статия обижда Българите, не за друго, ами защото за чистач на *** ти искат висшо и 3 езика, ама тук се развиват идеи да се направи бизнес план за бежанеца, щото той трябва да развива бизнес. И аз искам да развия бизнес, ама бизнес плана и бюрокращината няма да ми позволят. Та Станка, както мислят повечето тук, просто не е в час и е решила да се помайтапи с нас, работещите хора. ...

35

оцеляваща

преди 8 години

До АнонименПДКРЕПЯМ НАПЪЛНО 38 И 39,НО ТОВА,КОЕТО Е НАПИСАЛ 53 НЕ Е ВЯРНО-ТОЙ ВЕРОЯТНО Е ОТ ПСЕВДО БИЗНЕСМЕНИТЕ,ДЕТО ИСКАТ ПРИМЕРНО:МЛАДА И ХУБАВА СЕКРЕТАРКА ДА Я Е...,ДА ЗНАЕ НЯКОЛКО ЕЗИКА И ДА ИМА НЯКОЛКО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЯ И ДА МУ РАБОТИ ПО МНОГО ЧАСОВЕ ЗА МИН ЗАПЛАТА И ДА МУ Е БЛАГОДАРНА,ЧЕ Я Е НАЗНАЧИЛ!ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДРУГИ ПРОФЕСИИ-ИМАМ ДОСТАТЪЧНО НАБЛЮДЕНИЯ.

34

gtf

преди 8 години

До КарапичоДе да беше истина това, което си написал ...нямаше да има де да се обърнеш от хора, които вземат двойно по-малко, квалифицирани и с опит.Държавата трябва да се отнася еднакво с всички - щом има за бежанец, трябва да има и за българският гражданин !

33

коко

преди 8 години

Мдаа, доста малоумно и анти. Ще гоним младите хора навън и на тяхно място ще внасяме ***, понеже по нашите земи си нямаме. Те *** на грижите на въпросното същество са останали. Отдавна са си направили бизнес планове и въртят бизнес - крадени автомобилни части, наркотици. Защо ние да им гарантираме кредитите? На мен някой гарантира ли ги? Къде да отида, че да ми ги гарантират, да ме хранят, а аз да ги коля?

32

Карапичо

преди 8 години

Анонимен или не, защо стоиш без работа?Работа в София има БОЛ... И то минимално стартиране 1300 лв - е разбира се има и условия!Например да ходиш на работа :)) тук много кандидати отпадат! И все пак трябва да имаш някакви умения - особено добре е някакъв език (колкото по-редък, толкова по-добре) + компютръна грамотност (дори и не особено висока) и хоп имаш работа.

31

оцеляваща

преди 8 години

До АнонименНАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА И ПОДКРЕПЯМ!

30

7

преди 8 години

Пълни глупости, написани пак за да се усвоят парички по някое проектче за уж интеграция на ***. Имали хората занаяти ама трябвали пари, държавен гаранционен фонд и т.н. Абе и ние знаем, че с пари може, нали и тия псевдобеанци са се домъкнали да смучат пари. Като сте толкова печени, намерете начин без да се дават публични средства да и си нтегрирате *** у ейрогейската уния

29

bebok

преди 8 години

Stiga s tozi rasizm!Tezi xorica shte zaselvat BG,za da ima narod!Koj ne skache-e cherven!

28

Анонимен

преди 8 години

Поредната тъпотия.На кой му пука какво мисли някоя си Станка , та била тя и с фамилия Илиев?Що не каже тази кукумявка защо бягат младите българи , а не как да приемаме ислямистите и другите нещастници от Азия и Африка.Дрън , дрън Станкината...

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - всички да почват собствен бизнес. А начален капитал откъде?Иванофф ще раздва.

26

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, всички да почват собствен бизнес. А начален капитал откъде?

25

Анонимен

преди 8 години

Станка започнала работа в червен кръст. Илиев, на български Илиева това не е бизнес . Кой в България получава работа в държавни служби. Връзкарите. Колко безработни има в България никой не знае защото голяма част от хората не искат безмислена регистрация бюрата по труда и да се подписват два пъти на месец като престъпници. Та да си дойдем на думата . Намерете работа и бизнес първо на Българите пък тогава оправяйте света. Много е лошо Българин да служи на чужди интереси . Стойте си в Германия.

24

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

ще има интеграция много скоро не се притеснявате, но не всички ще ви интегрират а само най адаптивните които учат бързо арабски и имат интуиция от къде духа вятъра на промяната.Естествения подбор на природатаЖелая ви успех в интегрирането

23

Анонимен

преди 8 години

Чакайте - какви бръснарници като тия не се бръснат??!? Нали са Мюсли?!?!