34

аман!

преди 8 години

писалият под номер 25 е очевиден *** ***, следва да се постави под запрещение незабавно! ***, не те ли е срам да пишеш подобни простотии?

33

Анонимен

преди 8 години

Da otgovori zz i bB sa tosi Tarn dogovor gerb vs sa Bili v bkp milizioneri pojarnikarite Advokati donosnizi ohrana i tn no Sega sa milioneri i gerb Bravo na siderov mihov dogan i evgenia Jivkova pasi s maika musulmanin baschta evtein i da6nata Gerganka da hodi na Everest huhuhu

32

морски

преди 8 години

ГЕРБ ще теглят нов заем от 1 милиард лева през юни.Ха да ни е честит.

31

Анонимен

преди 8 години

България не е бананова република , а е напълно подчинена на САЩ И Турция! Всички правителства се подчиняват без да мислят на тях!

30

Анонимен

преди 8 години

Ще излезе истината както излезе истината за гербавите ***. Как основно трябва да плюете по най-стойностните ви противници. Пропаднали неграмотници.Месец мина, кога ще обявят как скатават ЦВЦКО

29

Анонимен

преди 8 години

Харизанов, какъв приятел си ти?!?! Точно тия с никовете сте троловете на ГЕРБ. Стана ясно че така се отчитате колко помия сте изляли в българското медийно пространство. А гроп какво споразумение подписва да играе на изборите без *** като ти и другите с никове си пишете както обикновено, разни Странджи, Тодорки и какви ли не ***. С парите дето изкарвете троловете всички свещи да си купите на дечицата! Да се свърши тролската продажна семка.

28

Пешко

преди 8 години

Тоя Гечев е надрънкал куп празни приказки, от които не става ясно абсолютно нищо. Другият пък отказал да каже какво съдържа споразумението, но искали оставки

27

до Харизанов

преди 8 години

В голяма заблуда си. Търси виновните на друго място. Всичко, което си написал за Р.Гечев спокойно маже да отнесев към теб.

26

Анонимен

преди 8 години

Харизанов, забелязахме те колко си груб и как обиждаш. Типичен ***. Не си съд да обвиняваш, а преките виновници моного е вероятно да са тия, които дойдоха на власт в резултата на тоя много вероятен задокеански сценарий да се свали лявото ни правителство, което спря кранчетата на руси и хамериканци да разграбват страната ни. После Костов даде Нефтохим на русите, а цялата страна на краварите . Последващите събития потвърждават че Гечев е почтен а ти *** инструктиран да го плюеш.

25

Анонимен

преди 8 години

Прав е Гечев!Боку и другите тиквеници открито *** задните части на краварите!

24

до 25

преди 8 години

не си в час, пишеш глупости. Русия ни продаваше петрола за 2 коп. А за американските централи сега ще плащаме милиарди. Е това е зависимост. И с това споразумение показват, че сме нищо за тях и може да си вземат всичко безплатно, както базите и др. А такива като теб ще се разсипят да пляскат с ръце.

23

взгляд

преди 8 години

изненада тнр леви пунтират АТАКА закъсняха фатално електоратът им разбра че не са леви нито русофили ами сега трябва да се кръстат народни изедници чорбаджии

22

Анонимен

преди 8 години

До 19сме брутaлно и редовно изнaсилвaни от Янките, ЕС и чичко Сорос!нормално отношение към ***

21

До 25

преди 8 години

Доста си наивен човече.Ако утре на Турция и скимне да вземе половин България просто ще си го направи ,а от НАТО ще им изпратя протестно писмо и ще им се скарат друг път да не правят така.Пример -Кипър

20

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко месеца си спомням,че имаше пак караници за това споразумение.Въпросът не е,че подписваме със САЩ,а че е едностранно.Доста страни имат такова споразумение,но при тях е така-плащат,но и на тях Сащ плаща.При нас ще бъде,ние плащаме,а те ни тупат по рамото.Ето в това е проблемът.Прав е Гечев.

19

Анонимен

преди 8 години

Истинските гаранти за сигурността на България са на първо място НАТО и след това членството ни в ЕС.Остава да скъсаме зависимостта си с Русия по отношение на НЕРЕНТАБИЛНИТЕ ЗА НАС енергийни зависимости!Да се възложи на западни фирми да разработят находищата на газ и петрол, които са спирани десетилетия перманентно, заради руските интереси.Взаимоотношенията ни с русия следвада бъдат САМО в случаи на взаимна изгода, а не както вече 70 г.-само в полза на алкохолиците.

18

Анонимен

преди 8 години

Поредния театър бсп-герб

17

Анонимен

преди 8 години

алооооооу биесиепието, то при вас всичко е тайно и всичко е договори....вън от парламента

16

Оооо,

преди 8 години

Ама моляви се, вчера г-н Симеонов от ПФ си призна, че правят всичко за постове и пари :)))Пък вие сега се дърляте тука за някакво си тайно споразумение :))

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен )16УЖАСНО НЕ СИ В ЧАС, АМА УЖАСНО! ТИ СТАБИЛНОСТТА В НАТО ЛИ Я ВИЖДАШ????