9

реалист

преди 9 години

Изглежда тиквената банда е само от милиционери и раб-факаджии...Този *** едва чете и освен доноси до ДС друго не е писал през жалкия си милиционерски животец.Ква комисия , какви 5лв с тази куха лейка бе другари гербери?

8

Анонимен

преди 9 години

Този мишок е пратен да замита следите!Румънката Маковей ясно посочи , че никакви поправки не са необходими , а се хвърля прах в очите на хората!Мишока да каже защо Цвък не е в затвора .

7

ни съ знай

преди 9 години

Браво!Цвета на интелигенцията българска!Живи и здрави да са ни!

6

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от герберастки ченгета с диплома от Раб-Фак. Толкова ли няма нормални, образовани и честни хора в тази страна, та опряхме до този.

5

Анонимен

преди 9 години

Щом със законодателство се заемат представителите на Симеоново, значи работата силно смърди

4

кк

преди 9 години

Когато Димитър Лазаров поеме нещо, значи ще стане както го повеляват интересите на Партията, която го храни...Най-гадното е, че те искат промени в Конституцията, касаещи само Съдебната система, по-точно да си настанят свои хора във висшите съдебни органи.А в Конституцията има толкова много неща за "пипане"... Например да задължи депутатите да ходят на работа; да намали бройката им; да премахне криворазбрания имунитет, и т.н., и т.н.Затова е необходимо ВНС, но от Велики хора!!!!Имаме ли ги???

3

Анонимен

преди 9 години

Още едно бивше ченге, доносник на ДС с диплома от Раб-Фак. Като шефката на Парламента.

2

ЕЙ БОГУ

преди 9 години

ТРЯБВА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ,А НЕ ПАК ДА НАПРАВЯТ КАКВОТО ИМ Е УДОБНО НА ТЯХ

1

Анонимен

преди 9 години

Браво! Щом е от ГЕРБ, значи добре!