49

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не го осъзнава.Не осъзнава също,че изреченията и са словестни салати.Това е простотията облечена във власт-агресивна,безочлива и алчна.

48

Анонимен

преди 8 години

Погледнете я тази "професорка" на снимката - типичната самодоволна физиономия на рабфаковка от социалните низини, която съзнава, че кариерата и добруването й са резултат единствено на безумните привилегии, раздавани при социализма с цел примитивите от социалното дъно да са по-високопоставени от мислещия, работлив, инициативен, високоинтелигентен човек.Тя съзнава, че не може да стъпи и на малкия пръст на много хора, чийто живот бива съсипван от такива като нея - овластени, безочливи ***.

47

edin

преди 8 години

Ай,марш!

46

Анонимен

преди 8 години

Стига плюхте жената, професор е, а не си гледате вас с Турския рефлекторен блок. Корморан турчин ли е и ДАЛ-Взел. Патриотичния фронт , пардон паричния фонд е в коалиция с турската партия на Дал. Точка. Докога ще манипулирате като сте си и с терчин министър на културата - и то не какъв да е а с цесийка от КТБ и награден за главен Мултак. Да ви са честити турските реформи. Обяснявайте ги по новините на турски.

45

Анонимен

преди 8 години

Жена - ***! Рядко нещо.

44

Анонимен

преди 8 години

Слугите на исляма са винаги жалки и мразещи всичко нормално. Покажете това недоразумение на еволюцията на децата си да видят какви да не бъдат.

43

21

преди 8 години

golama e silata na parite

42

21

преди 8 години

boje. kakva sila imat parite - da zabravi6 4e si balgarin

41

21

преди 8 години

boje, kakva balgarka e tazi

40

НЕ!

преди 8 години

Омразата е плъзнала в цялото общество, и затова сте виновни всички вие, политиците! А това, че някой изказва публично настроенията в обществото, не значи че насажда омраза! Кога най-после ще си отворите очите и ще видите накъде върви България?Или целта ви е Гражданска война?!!

39

?!?

преди 8 години

Български Професор пък пее опорните точки на ДПС, без мнение, без ерудиция, като зомбирана или добре платена. Като видя такъв човек като тая поставила себе си сама в робство ми през лява. Ползват името Й , ползват титлата й, ползват и това че е българка, а тя като сребролюбец подчинена.

38

НИКОЛАЙ СТАТКОВ

преди 8 години

какъв "компетентен" български проф-продаж-либен професор ...... с чип и нечовешко мислене само цитира дирец-ктиви и върби срещу България. .. на живо не може да се усмихне и глашатаите я изрисуваха -ха -ха.

37

Анонимен

преди 8 години

какъв "компетентен" български проф-продаж-бен професор ...... с чип и нечовешко мислене само цитира дирец-ктиви и върби срещу България. .. на живо не може да се усмихне и глашатаите я изрисуваха -ха -ха.

36

Анонимен

преди 8 години

От кога рушвети на изборният ден се броят за "политика за интегриране на ромите" ?

35

Анонимен

преди 8 години

Аман!

34

АТАКИСТ

преди 8 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯ БЕЗ ПФ И АТАКА

33

АТАКИСТ

преди 8 години

До Филиз ТУК В БЬЛГАРИЯ ИВАН СТОИ ПО--ВИСОКО ОТ ИЛХАН---ЯСНО ЛИ ТИ Е ***

32

Наблюдател

преди 8 години

Дори на такива псевдо професори като горната, трябва да им е ясно че ИНТЕГРАЦИЯ преди всичко значи спазване на Законите! За това ДПС и нейната върхушка са самото ЗЛО като тълкуват и прилагат законите както им отърва, a по този начин точно те създават етническо напрежение. Видите ли, са над законите и ако им се търси сметка че ги нарушават, това нарушавало техните граждански права и създава етнически напрежение!!

31

Калоян

преди 8 години

Вие сте ***, Вие сте предател, Вие сте срам за България

30

Анонимен

преди 8 години

Твоето присъствие в ДПС е знак,че мразиш българите и затова ориентацията ти на партия е при турците.Недей да говориш глупости,че се наслушахме и на твоя изискан изказ,който предизвикваше смях.Как ще обясниш на българите ,че Ти и още много българи сте там? С това какво искаш да покажеш на българина? Че,като депесе-деятелка си по загрижена от една българска партия,като ПФ?Или с тази ориентация показваш,колко лесно можеш да бъдеш продажна?Всичките българи дето сте в ДПС-то сте замесени в корупция к