40

бг

преди 8 години

Грешиш,американците не искат да запалят Турция,американците искат да ислямизират Балканите.

39

Боби

преди 8 години

Колкото и да си плямапаме тук в форума всички знаем че Турски поток ще се построи. За 25 години Турция ще има алтернативен източник на газ(което е плюс за нея) ще получава транзитни такси(още един плюс) и определено ще плесне един силен шамар на Американците дето вече 5 години се опитват да запалят Турция, То Кюрди ли не бяха, то ИГИЛ, То Сирийци, то бежанци ...

38

Шоп

преди 8 години

До Чекист Руският ми е безупречен, простако.

37

Анонимен

преди 8 години

До бгВ Библията пише че Русия е унищожителката на Новата Римска Империя.---------Ти кога си чел Библията бе ахмак ? Нищо такова не пише, да не говорим че такава държава русия изобщо е нямало по времето когато е писана.

36

бг

преди 8 години

В Библията пише че Русия е унищожителката на Новата Римска Империя.

35

бг

преди 8 години

Ако Русия окупира Турция недорузоменията ще отпаднат.

34

Анонимен

преди 8 години

Руснаците рискували с "Турски поток"???Е тва не го разбирам.На *** като че ли всичко им е наред та започнаха да ронят крокодилски сълзи на чужд гроб.Руснаците имат пари и могат да правят с тях каквото си пожелаят!!!А вие клоуни като нямате дим в *** кво мрънкате така и не разбирам.

33

Анонимен

преди 8 години

На руснаците май не им се изясни, че няма как да им мине енергиен проект в ЕС. Ще хвърлят още няколко милиарда на дъното на морето и ще стигнат доникъде. Дяволски лесно е да сринеш крехката икономика на една суровинна държава, още повече, ако тя е Русия. Достатъчно е да ги вкараш в безкраен цикъл да се доказват какви строители на съвременния свят са като глупостите за магистралата от Лондон до Ню Йорк.

32

Анонимен

преди 8 години

Ердоган положи отново първата тръба в задния двор на Путин.

31

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА По добра стока , отколкото носителите на демократичните ценности- ,*** , содомията ,инцесто-кръвосмешението .Пожелавам ти ако имаш син да ти доведе зет,а ако е дъщеря да ти доведе снаха.Щото русите не дават това и за теб е мъка голямя . Честито !

30

Анонимен

преди 8 години

До млад бандеровец По добре дедо Иван ,отколкото дузина от глутницата ,пидери ,дву и триполови на чичо Сам!

29

Анонимен

преди 8 години

До Докога ,братя..? Докога бре, брате ,ДОКОГА С ТАЗИ НЕГРАМОТНОСТ или се правиш на гръмнат ? Та нали *** и Пульо разбра че Лукойл -Бургас е 68 % собственост на ,,РОТШИЛДГРУП,,Колко пъти Гр. Лилов го показва ,колко пъти го писа и само ти не си разбрал?Чети бре брате ,чети ! РОТШИЛДГРУП-68% .

28

Гого

преди 8 години

Нема проблеми Путин и Обама отдавна са се разбрали за потока, само се правят на врагове. Заедно ще направят сандвич на ЕС, а турците ще гледат сеир. ЕС може да няма, но поток до Европа ще има, европейците никой не ги бръсне...

27

Докога ,братя..?

преди 8 години

Никой тука не обелва и дума ,че ЛУКОЙЛ, С ГОДИНИ ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД--като му продават петрола сорт "Урал"-ДАЛЕЧЕ НАД ПАЗАРНИТЕ ЦЕНИ В ЕВРОПА!Българите плащат и най-скъпата газ в Европа!Докога ще целувате тия гадни руски *** и ще ги наричате "братя"..?!!Не ви ли е срам пред света ??!!!Защо се самоунижавате..?

26

млад бандеровец

преди 8 години

По-добре чичо Сам , отколкото дузина от глутницата на дедо Иван

25

ао

преди 8 години

вас какво интересува кой рискува

24

Исмаил

преди 8 години

Секим Путин. :D Путин хай бакалъм.

23

Мунчо

преди 8 години

До 29Промяна в БГ нема да има Лукоил пак ще е на загуба,както последните 6 години.

22

Анонимен

преди 8 години

браво

21

Мунчо

преди 8 години

Саудитска Арабия могат да издържат на цена 9-долара на барел,краварите вече губят при тези цени и шиста не е рентабилен,Иран, ако им разрешат да продават газ ще стане не малко, а много тегаво за Москва.