10

Анонимен

преди 8 години

Другарят Путин отново беше изигран. Този *** си мислеше, че само той разбира от хибридна война, но ето че получи много добър урок.

9

шир

преди 8 години

Ще е жалко русия да загуби домакинството на СП. Путин щеше да похарчи още 100-150млрд.и да фалира страната окончателно.

8

Анонимен

преди 8 години

До Задкулисието: А *** разбира се честно и почтено са получили домакинството. Никого никога не са подкупвали. Те не правят такива неща.

7

Задкулисието

преди 8 години

Цялата дандания около ФИФА е да се избере ново ръководство след дни, което да анулира провеждането на Световното в Русия. Това е съшито с бели конци. Проличава в искането, граждани на други държави, обвинени в корупция, и то в ЩВЕЙЦАРИЯ, да бъдат съдени в ЩАТИТЕ. Щатите си присвояват правото да съдят где, когото искат, да си го съдят в самите Щати. Политиката влезе с бясна сила във ФИФА. Световният жандарм има неограничено право. Дано сте разбрали задкулисието на проблема.

6

муспи

преди 8 години

асен 4, сега те прочетох, трудно се чете но пиши, пиши - ти работиш за нас!

5

муспи

преди 8 години

Знаене ли защо медиите публикуват тези имена? Те нищо не говорят но не са еврейски, а всички арестувани до един са евреи!

4

асен

преди 8 години

Няма по идиотска медия от нашата. По случайност се паднах днес в Цюрих сутрита са арестували ФИФА-джийте тояа гърми по всички медий тук беше пълно с журналисти 8 вечерта пред хотела където са ги взели сутринта .. Само нас ни занимават как Фики искал николета лозанова или какви ги е с**ал Азис. Или публиката ни е зле или господата журналисти умишлено ни затъпяват

3

Анонимен

преди 8 години

Радан Кънев: "Няма толкова нагла корупция като в здравеопазването"

2

Анонимен

преди 8 години

Мафиотски практики има във всички спортни федерации спонсорирани с милиони.

1

Анонимен

преди 8 години

като начало добре