65

ognyanz

преди 8 години

Поканиха Маковей само заради пиар акцията и кьорфишек приказки на бат' ви Бойко, че те имали воля за нещо. През предния си мандат гербаджиите често приказваха, че имали воля за нещо, а сега говорят така, сякаш първи мандат изобщо не е имало.

64

Анонимен

преди 8 години

До 64Ами точно защото образованието ни е такова. По света образование = на можене. Естествено в съответната област. Да, безсмислен е спора, ако нищо не правим, а само констатираме. Правилата на играта ги определят хората: с гласуване, с гражданско поведение, с всекидневните избори, които правим.

63

Анонимен

преди 8 години

До 64Ами именно. Не сме румънци или словенци. Има добра новина. Хората се променят. За сведение до края на 60те години Финландия е изостанала аграрна страна с икономика като на Швеция през 1910 година. През 70-те години правят драстична реформа на образованието, заделят до 10 процента от държавния бюджет, и след 30 години по някои показатели са дори пред Швеция. Просто, но трябва да се проумее. Иначе преливаме от пусто в празно, констатираме, все някой е виновен, все някой ни с.а в гащите.

62

Калоян

преди 8 години

Господин Премиер, Вие имате ли воля и ако да, за какво? За промени, реформи, за борба с корупцията или за грабеж, трупане на капитали?

61

Анонимен

преди 8 години

До 64А за последните 25-26 години кой ни е крив. Дори едни румънци, които преди 25 години ги управляваше кървав дииктатор излязоха пред нас. И те си имат роми, дори повече, и те си имаха комунизъм. Да не говорим за чехи, поляци, словенци, и т.н.

60

1

преди 8 години

И стова че го нарече ЛЪЖЕЦ,бил съгласен.

59

Ред арми

преди 8 години

Не Тикво. Трябва да влезеш в затвора и да си платиш за всички беди, които с шайката ти причинихте на народа.

58

Анонимен

преди 8 години

До 64Е и? В САЩ живеят мексиканци, афроамериканци, всякакви, но в краина сметка са си американци. Образователната им система не толкова взискателна, но именно там ги учат да различават кое добро, кое зло, кое може, кое не може. И ако детето ти не е на училище 600 долара глоба, ако не ги платиш обществено полезен труд. А за провинените има съботно училище и други наказания. Та така. От маргинални хора, за има няма 50-60 години са направили най-успешната икономика в света.

57

Анонимен

преди 8 години

Борисов се прави на умряла лисица,абе Бойко нали журналята е направиха на бъзе и коприва тая жена омерзиха е, плюваха я защото ще бръкне в мафията и тогава платените *** отиват на кино

56

Анонимен

преди 8 години

До 64Ами хубави констатации, ама пак опира до хората в цялата им съвкупност. Само си представи нещо такова да стане в Германия например. Във Франция живеят по определен начин, защото има французи, в Дания защото има датчани.. в България...? Хората създават средата в която живеят. Ако не го разбереш, здраве да е и продължавай с иначе верни констатации от които нищо не следва.

55

Ана

преди 8 години

- Ало, Ваньооо, абе обади ми се г-жа Маковей...

54

кой

преди 8 години

И колко души са хванати за корупция, тя си остава въпреки приходите

53

Анонимен

преди 8 години

До 64Защото сме будали и защото не си знаем правата. Защото ако някой ни избере, и ние ще правим така. Защото сме си тарикати на дребно и не искаме да се променим.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64Тези, които избираме са само статистическа извадка от народа. Те не са дошли от Марс. По тази причина те не могат да бъдат различни от нас, т.е. некачествени. Не став въпрос за някаква формална образованост, а за харктери.

51

незнаен воин

преди 8 години

абе защо показващият се пред камерите ленторез мутрафон мълчи като риба за събитията в гърмен друго е да те снимат с папата

50

Асеновец

преди 8 години

Циничен си повече от обикновено пожарникарче. Не ставаш за премиер. Връщай си се при приятелите мутри и не се появявай повече

49

на снимката

преди 8 години

На снимката: един богат безделник.

48

WWW

преди 8 години

Гангстерът Борисов краде и ще продължава да краде с всичките си анатомични части. Такъв грабеж нямаше дори по времето на Жан Виденов. Просто народът си иска такива управници и си ги получава заслужено. Не е луд тоя, който де баницата, а онзи, който му я дава!

47

Анонимен

преди 8 години

Може да препишете съдебната система от Англия, Холандия или от която и да е успешна страна дума по дума. Може да препишете и конституцията примерно от САЩ. Резултатът ще е НИКАКЪВ. Разберете Х-О-Р-А-Т-А са проблемът. А как се променят те? Единствено чрез образование на всички нива, дори и някъде да е принудително занякои слоеве от обществото.

46

Анонимен

преди 8 години

То политическа воля трябва,но кой ще се"самоосъди"????