35

Анонимен

преди 8 години

За такива пари ще ви направя брошурка с лъвове и мамути.

34

Анонимен

преди 8 години

Този който ги еа извадил трябва да бъде нажраден, а не наказан !!!Явно доста такива магарии прави тази, че има страх да не излезнат на яве като това !!Крайно Време е да подаде оставка !

33

Анонимен

преди 8 години

Баба Меца Ангелкова Гризли !

32

Анонимен

преди 8 години

За тези брошури са броени едни пари, не за да стоят в склад!А сега ще накажат този, който им е изкарал кирливите ризи, вместо да накажат този, който е платил за нещо непотребно, което да стои в склад.А сумата никак не е малка!

31

Анонимен

преди 8 години

Вече и Оставка не искам - тия герберасти са толкова некадърни, че и оставката не могат да си подадат без гаф...Скоро ще ги измитаме май...

30

Анонимен

преди 8 години

Стари казваш, значи чиста работа. Да не би преди 5 години снимките да са били по-актуални. Какво като виновния ти е съпартиец или рода или и двете. Случва се. Да полежи малко пък макар и пак на държавна издръжка, но поне на по-простичка хйрана. А ти после пак ще си го наредиш човека.

29

Анонимен

преди 8 години

E... явно е, че не е виновен тоя дето е платил на изпълнителя (най-вероятно роднина на заявителя по права линия) за изготвянето на брошурата, след което е наброил и още 86000 лв чужди пари (от джоба на уважаемите лапнишарани данъкоплатци) за печат. Виновен бил тоя, видиш ли, който бил изкарал брошурите от склада и с това изпортил гафа. Е няма такова безочие! И да ви кажа, гаф е да пръднеш по време на среща. Това си е кражба и злоупотреба и лошо стопанисване-все неща за дълъг престой но не в СПА

28

ангел

преди 8 години

Ангелкова, за колко хиляди ? още брошури отлежават по складовете. А има ли закопани някъде?

27

Анонимен

преди 8 години

Верно ли, голям гаф, няма що... Предпочитам да раздадат тези, отколкото да изхарчат нови 86 000 за други снимки. И без това от сто човека я има 2-3, които ще обърнат внимание.

26

гео

преди 8 години

Ангелкова, от къде се появи?Доста слаб министър.

25

Ловец

преди 8 години

Чета заглавието и разбирам, че мечките са стари. Дано поне сьомгата е прясна.А си мислех, че никой не може да стигне енигматичният изказ на Цвъ-Цвъ...

24

кико

преди 8 години

тая *** и издухана министърка да ход да си лови сьомгата на особено рекламираното от нея Драгоманско блато

23

ццццц

преди 8 години

Глупав народ слаба държава,това е България.Такива си ги избирате, не сърдете на бат тиква сърдетесее на вас.

22

Асан Генов

преди 8 години

абе виновен е Орешарски и точка.

21

Авджия

преди 8 години

За да не стават подобни грешки, нека в следващите листовки да се рекламира единствено лова на тъпири (да не се бърка с милото и рядко животно Тапир!).Поне тъпири си имаме в неограничени количества във всички министерства.

20

Анонимен

преди 8 години

А бе тия герберасти на нищо не могат да се научат. Още от първото им управление си знаят само едно - да се оправдават, че все някой им с*е в гащите.

19

Николов

преди 8 години

То явно на много министри им се налага да обясняват как случайно са били подведени и как нямат нищо общо с поредния скандал в който участват, дали и Ангелкова ще плати за този кофти PR с България и какво средства? То и президента ни харесва явно планините и гризлите в америка, след края на мандата да си вземе дружките и може да се засели там, че то на мечките им е все едно какво им говориш или обещаваш!

18

Скалистите планини

преди 8 години

Сигурно ги е правил ГЕРБ "специалиста", дето направи презентацията на Роско със Скалистите планини. Много са зле пусти герберасти. Могат само ментета да правят. Затова и цялата държава заприлича на долнопробно менте. Вече не знам кой мразя повече - БСП или ГЕРБ.

17

Аз

преди 8 години

И сега е виновен този, който ги е извадил от склада. Евала, Ангелкова!

16

vesko02

преди 8 години

Правим брошури,които не са за показване ,че били ***?