8

Анонимен

преди 8 години

Още 50 човека на хранилка на хазната

7

Анонимен

преди 8 години

Цеко ли ще го ръководи или Боко? Питам само!

6

Анонимен

преди 8 години

И ако трябва да си внесем румънски прокурори,че като гледам нашите сладури губя надежда.Всички до един са ,или страхливи или некадърни или са купени още като студенти.Имаме проблем в България.Тук синът на съдията става съдия,син т на прокурора прокурор ,на депутата депутат точно като при СОЦА.И разбира се ,всеки кадърен като види, че няма шанс да успее или почва да вие с глутницата или взима метрото и се спасява.

5

Анонимен

преди 8 години

Гласувам за Борисов още от когато го избраха за кмет и почвам леко да се разочаровам.Много станаха тия антикорупционни съвети,звена ,отдели,комисии.И всички на хранилката на бюджета ли?Като са толкова загрижени, дa го правят" pro bono".АЙДЕ СТИГА! Имам въпрос към премиера-Мислите ли да поставите пред европарламента въпроса за влизане в еврозоната твърдо и определяне на дата за влизане.

4

Ред арми

преди 8 години

Предполагам веднъж на два месеца ще се събират да дискутират кой от къде и колко пари е взел като комисионни

3

zeus

преди 8 години

Борбата с корупцията при нас се свежда до създаването на измислени звена, в които вероятно ще бъдат назначени най-корумпираните, веднага се сещам за оня с тефтерчетата. Румънката добре ни го каза, а нашите се обидиха, понеже истината боли.

2

Анонимен

преди 8 години

Тия за пореден път ни правят на луди и само протакват нещата докато са на власт, а в същото време се гушат яко. Като ги сменят другите затворят половината такива не работещи институции, а др. ги преименуват и на това му викат реформа, а гушеното си продължава с двойна сила. И така докрая на света или докато наистина не ни писне.

1

Аман

преди 8 години

Пфффф...