103

anonimen

преди 9 години

БЬЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!!

102

Анонимен

преди 9 години

Като им гледам развитието по снимки и коментари излиза че не те,а ние сме в диктатура!!!!Поне не им диктуват от Брюксел и Вашингтон да си съборят индустрията до основи,да вкарат платено здравеопазване и образования като единствено и достатъчно условие да потекат фондове към тях!!!Хората си искат тиранията,балъците ги прекараха 2000 км. на юг!!!!!

101

Анонимен

преди 9 години

"Превземането на Крим от Русия бе първото насилствено заграбване на земя на европейска територия след Втората световна война"????Ами Кипър?Ами Косово?

100

Анонимен

преди 9 години

До Пешо...."икономически "спасителен пояс" от Русия, която купува близо половината износ на силно неефективните промишлени предприятия на Беларус."

99

Стоян

преди 9 години

До ПешоВярно е Пешо. Всеки месец минавам през Беларус кьм Русия. Има ред и дисциплина. Пътищата им са хубави и е чисто навсякъде. На границата ако решиш да дадеш рушвет на митничара както даваме на украинци и руснаци, веднага ще ти щракнат белезниците.

98

Пешо

преди 9 години

Лятото бях в Беларус и мога да кажа, че имаме още доста да ги гоним, че и много страни също. Не е никаква диктатура, полиция се среща рядко по улиците, всичко е чисто, спретнато, земеделието им е силно развито, още са с колхози там, ифраструктура отлична, паркове, красиви сгради, сметките им са низки заплатите по високи от тука. Не видях джамии, локални сметища, пустееща земя, разграбени заводи и т.н. Върнах се заради родителите ми, до сега да бях взел и гражданство. Еми така е....

97

Анонимен

преди 9 години

Лукашенко е *** , също като укропските *а в момента. А Крим просто се върна там където му е мястото - и то без нито една жертва! Бълнувайте си колкото искате.

96

Анонимен

преди 9 години

Ако западните сили не бяха озаптили Русия след 1978 г, сега щяхме да сме Задунайска народна республика, а българоезичните да сме малцинство.

95

Анонимен

преди 9 години

Белорусия поначало си е била в Полско-Литовското царство, чак в края на 18-ти век при Екатерина Русия и Австрия ги притискат от две страни и си поделят земите. Тогава командващ руската армия е бил Суворов. Известен е освен с победите си и с това, че е бесел наред белорусците, защото не искали (или не знаели) да ползват руски език. По същия начин и в украинските земи украинския език е бил забранен със закон.

94

Европеец до Човек

преди 9 години

Белаз, МАЗ, и тракторитте са *** - точно доказателство за неефективната иконимика на Беларус - купуват се само в Русия, заради защитните мита на Путин, които правят западната стока скъпа.Това не го ли знаеше?

93

Европеец до 165

преди 9 години

"ами никой няма да оспори това което ще даде и може да даде някой гей"Проблемът е, че самият гей не дава всичко от себе си, понеже не е мотивиран да разгърне възможностите си, понеже той не чувства това общество като негово, чувства се някакъв "партизанин", който трябва да се крие и е разбиран само от малцината себеподобни "вдън гората". Някои имат психически проблеми, някои извършват престъпления (сексуални и не)- на това трябва да се сложи край, дори за сметка на твоя хетеро-монопол-комфорт.

92

Анонимен

преди 9 години

"Беларуският език, потъпкван при съветското управление, е близък роднина на украинския.Напишках се от смях."Защо?Май не си чувал за Полско-Литовско княжество. Поне го виж на карта, ако не друго. Може много неща да ти се изяснят.

91

Анонимен

преди 9 години

До ЧовекТи си пишеш с "мацка", аз пък съм ходил в Беларус и мога да ти кажа, че положението там е трагично.Не знам защо така говориш, вероятно си от Северозападна България, където положението е сравнимо с Беларус. И сигурно гурбетчиите са от там.В магазините им понякога дори липсват стоки от първа необходимост. Влизаш в голям магазин, в който реално няма почти нищо. Почувствах се като в научно-фантастичен филм.

90

до нЕкой шоп

преди 9 години

нЕкои английски пичове ги виждаме, как си пият бирата и там и на Слънчев бряг. Коментарът ми е: розови бекони, готови за еб.не!

89

Платен журнлист

преди 9 години

Беларуският език, потъпкван при съветското управление, е близък роднина на украинския.Напишках се от смях.

88

Пешо

преди 9 години

Тука едни демократи и бивши номенклатури искат Българите да бачкат за жълти стотинки ,пък после ЛУкашенко лош.Пичка ви лелина.

87

Губещ от прехода

преди 9 години

В дикаторска Беларус е много по-добре от демократична България Жизненеия стандарт е доста повисок от БГ Там почти няма корупция. Престъпността не се толерира както в БГ. Битовата престъпност е на ниски ниваБизнеса плаща високи данъци но там хората се пенсионират на 60 мъжете има здравеопазване там отиват парите а тука парите от ниските данъци отиват за силикони яхти швейцарски сметки. Строителен предприемач който не си изпълни задълженията влиза в затвора. Няма банков грабеж с високи лихви

86

Иван

преди 9 години

Глупости! Хората в Беларус си живеят доволно добре!

85

Анонимен

преди 9 години

До до ЕвропеееецаааВ Русия през това време, 25% от доказаните алкохолици са под 14 год възраст.

84

Шоп

преди 9 години

Мъжество,доблест,чест,достойнство,храброст,родолюбие,патриотизъм и т.н. са мръсни думи в момента в Европа...----------------- *** го кажи на пичовете, които си пият бирата в некой английски бар и ше видим как ше излезнеш оттам. В цяла Европа хората са си съвсем нормални, това че ви харесва да вярвате на московските пропаганди е съвсем друга работа.