191

rqzaniq

преди 8 години

nie pravim po 5 deca naq malko i sme dosta ve4e vie gospoda po 1 i kak da stane 6tese mackame bez problem ..... krav za krav

190

rqzaniq

преди 8 години

6tese ma4kame glava za glava nie sme dosta i sme gotovi na vsi4ko....... ot romite za 500 godini i prodaljavaaaaaa

189

Българин

преди 8 години

Някой гледа ли видеото?На така нареченият "журналист" Огнян Исаев нещо му е много труден българският език. Личи си от първите изречения, че не си говори на български в къщи. А другото "момче" от БХК момче ли е?И защо точно такива индивиди се канят по телевизиите?

188

Шоп

преди 8 години

Никой няма право да изселва и да бута къщи, има право да арестува виновните са безредиците и след доказване на вина, да ги осъдят. И стига вече атакистки простотии, ще се научите да живеете заедно и да се уважавате.

187

Анонимен

преди 8 години

БХК е същата напасат като ромската напаст. За мен тази организация трябва да бъде забранена а нейните членове подведени под отговорост за държавна измяна. Това са 5 платени гея и лесбийки (да всички в тази организация са хомосексуални, няма нищо лошо, гейовете са готини хора но просто отбелязвам че има нещо гнило там...)

186

Анонимен

преди 8 години

тоя не знам как да го нарека даже...от бхк...искам той да каже за колко и на кой си е продал душата.с какво им е длъжна държавата на че да им осигурява място за живеене???данъци ли плащат???на работа ли ходят???интегрира се някой който иска да се интегрира!!!!!!

185

хахахаха

преди 8 години

Интересно интервю.Поканени са само хора които да защитават едната страна.Няма нито един човек който да е поканен и да защитава другата страна.Това е истинска журналистика.А ромите скоро и на жълтите павета ще се заселят след 10 години ще са мнозинство и никой не може ги спря.Тогава не само в нашите имоти ще идват а и във вашите ще влязат.Спокойно.

184

Анонимен

преди 8 години

ами, ако ги изселят в индия или в морето?

183

Бай Дельо

преди 8 години

Ради, коте, миличък, само да те барна нейде ще ми свириш на каваля докато посинееш.Аааа къв е тоака аааа аааа журнааааа аааааа лист ааааа дет аааа знааааа а аааа е аа сааааа ааааамо еднаааа буквааааа аааа от аааааа ааааа от ааааааа аааааазбукааааатаааааааа.аааааааОх Радкей ща изпия КАТ рофко яйце миличка.

182

Българин

преди 8 години

Тия продажници от Анти -"българския4 хелзински комитет да си обират крушите и да си ходят в Хелзинки ли, къде ли , но да се махат от държавата, която мразят! Когато почнат едно по едно да изчистват гетата ония ***, които създават проблемите ще бъдат разпръснати. Когато са в големи компактни групи от себеподобни, те се чувстват силни и безнаказани и почват безобразията. Когато им се наложи да живеят поотделно- кой където намери, тогава няма да са толкова нагли!

181

Анонимен

преди 8 години

A be prodagnik ne zaslugavach da se narechech balgarin..zacho ne se izpavich srechu maikata na ubitata Veronika i da kagech tova..Bog da te nakage...

180

Соломон

преди 8 години

Ако управниците не искат да съборят всички незаконни къщи в Гърмен, трябва обезателно да съборят незаконните къщи на криминално проявените роми и на тези, които са участвали в побоищата тези дни. Така това ще бъде урок и обица на ухото за по-кротките и умерени роми.

179

Анонимен

преди 8 години

Този с куршум да се поздрави и със сабя да се помилва.

178

Анонимен

преди 8 години

Докато ни управляват предатели така ще бъде. Но всяко нещо има край!!!!!!!!

177

Анонимен

преди 8 години

ради вземи ги да живеят до вас.много си хуманен.с тези не може да се живее.това е племе гадно и в душата.ако не крадат не могат да заспят.

176

Анонимен

преди 8 години

ТИЯ ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА ???всички от БХК в затвора !!!

175

Анонимен

преди 8 години

До vasПо страшното е, че си недоволен от това, че не ти се позволява да използваш нецензурни думи и изрази.

174

катунчо

преди 8 години

Радославеееее,земи си ги у вас,аман от ***,какво ще кажеш,ако река да си туря един фургон примерно в София,а,защо не и в горичка около Париж,а,кво ще кажеш,дали ща *** приемат,тикво????

173

vas

преди 8 години

Знаете ли кое е найстрашното? Това са звездичките****! Никой не смее да използва определени думички, защото ще бъде заличен. Да живее демокрацията и правото на свободно изразяване в Р.България! Р.S. ****** на *******!

172

анонимен

преди 8 години

До гост ДА СИ ВЬРВИ В ХЕЛЗИНКИ---КАКВО МЬТИ ТУК