10

Ден пабеди!

преди 8 години

До АнонименСпоред твоето мнение, руснаците са просто генетично обременени да бъдат винаги Победители!Всички пабеди и патоци да бъдат все за тях!Като са си самодостатъчни да се заключват в колхозния си *** и по-тихо там!Никой не ги желае, време е да заемат заслуженото си място като треторазрядна в технологично и икономическо отношение територия.Ако не беше жалък и манипулативен би могъл да бъдеш взет за поредния промит от руската военна пропаганда мозък.Това е истината, приемете я.

9

Смехории

преди 8 години

До БобиНяма вечни приятели, има вечни интереси.Сега *** е удобен на турците, защото могат да го издоят да си свали максимално гащите и после да го изклатят както само те си знаят. А той горкия е толкова на зор да намери пазар за все по-безинтересната като суровина газ, че я предлага насам и натам.В крайна сметка турския поток ще се окаже изцяло руски, като обаче ще бъде представено като невероятна победа на зомбираните руснаци, а някои ще приберат тлъсти комисиони..Всички са доволни! :)

8

do bobi

преди 8 години

Za6toto Turtsia vinagi darji na dumata si. Doverieto v mejdunarodnata politika ve4e e riadkost , zatova.

7

Боби

преди 8 години

Защо Рашките са сигурни че няма да спре никога Турски/син поток? Защото Турците си знаят интереса. Ако има 2 тръби руска и западна Турция ще взима винаги по-евтината оферта плюс транзитните такси и на двата конкурента. Турция ще има не една, а две газови "крави" от които да смуче газ.

6

Анонимен

преди 8 години

До Махмуд--явно ти си запознат доста добре-нали ти чистят задният двор...

5

Махмуд

преди 8 години

На този етап няма защо да се притесняват, но като стигнат на границата ушанките ще заварят добре монтирани и здрави дръжки на земята - знаете предназначението им!

4

Реално

преди 8 години

Сами сме си виновни за скъпата газ...По-малко политиците ни трябва да говорят..а някои въобще трябва да престанат да си отварят устата.Щял *** да ги пляска руснаците...Щял *** да ги учи как да живеят демократично...Бизнес се прави с добри отношения и уважение към партньорите ти....а не като нашите псевдо политици.

3

Анонимен

преди 8 години

Чижов същото щеше да каже и за Украйна по времето на Янукович,...пък после амириканците били винони !!!

2

кук

преди 8 години

Браво на Касабов, сложи на място Сидеров

1

?!?

преди 8 години

Аз мога да ви благодаря за скъпия газ и нефт през годините. С нищо не се различават от капиталистите, така че по добре Газа ви през Турция за Европа обаче с общи цени тукк!