18

Анонимен

преди 8 години

Няма начин да няма дефицит. Преди години Дянков премести онко заболяванията към здравната каса . Лечението на тези заболявания са много скъпи и лечение трябва да се провежда независимо дали човек е здравно осигурен или не. Като за неосигурените трябва да плаща държавата. Да ама не .Държавата не плаща не само лечението на неосигурените но и не преважда пълните вноски на децата,пенсионерите ,чиновниците ,полицаите,военните.

17

Калоян

преди 8 години

Средствата в здравната каса трябва да се използват по предназначение- на Москов за дозите, на Дянков, сега на Горанов за запълване на дупките....и т.н.

16

Анонимен

преди 8 години

Да ще има дефицит. Като приемаш бюджет по малък от необходимото ще има недостиг. Но по този начин ще се прекара идеята на Москов да си доплащаме лечението. И най-лесното да се прокара идеята че са откраднати от докторите.Харчат се милиони за никому не нужни четци.Нали така щеше да се намалят течовете.Вместо това се увеличиха.Вместо да се мисли за здравеопазване се създават нови здравни образования за да се назначат наши хора - ето в София -- Красимир Ангарски.Кълколи малка заплата ще ми дадат

15

някой

преди 8 години

Няма проблем, пак ще дадем от бюджета на отбраната и ще покрием дефицита.

14

НЕ Е ДЕФИЦИТ !! ....

преди 8 години

Думата е - ОТКРАДНАТИ СА !!! ... *** моля ви се ... Да се чете - "откраднахме 292 млн лева !!" ...

13

Анонимен

преди 8 години

Ей, не се накрадохте, не си напълнихте бездънните джобове!!!

12

Асеновец

преди 8 години

Ами отпускате много средства на Москов за наркотици- за това сте на червено....

11

йййй

преди 8 години

И немските каси са на дефицит и френската каса е с огромен дефицит ,но на никой *** не му идва на акъла да намалява парите за здраве.Дефицита се покрива и системата работи.и лекарствата са безплатни и пациентите са доволни и нашите лекари отиват там да работят.Работят-лекуват а не си губят времето да предоговарят цени и обеми.И нека стане ясно че и лекарският труд има цена!!! Лекарите избягаха ,останаха пациентите само скоро няма да има кои и тези стотинки да вземе.ПОЛИТИКА

10

жжж

преди 8 години

Да 1 млд лева заем за американската ел централа може .която ни продава тока на 0.80 ст за кW ,а за здраве не може.Хаааааа ***.Но нека се затвори правителствена болница ,и да почнат да се лекуват нашите хубостници/избраници/в обикновенна болница и тогава ще разберат за какво иде реч.

9

ффф

преди 8 години

A Не е ли време за здравеопазване да се отделят 8% от БВП както е в Европа ,а не 3,9% както е в Африка???Все пак май сме европейци мисля.

8

морски

преди 8 години

Защо не се пише за основната новина,че ГЕРБ ще теглят нов заем от 1 млрд. лева за плащане към американските ТЕЦ.

7

Иво

преди 8 години

От 1999 год. до момента касата се източва и е в постоянен дефицит! Кацата с меда е много дълбока!

6

Георги

преди 8 години

Г-н Комитов-защо не зададете въпроса :Къде е резерва на Здравната каса кайто кабинетът Борисов-1 усвои?Или по-удобно е да се мълчи за това? Държавата внася ли осигуровките на държавните служители? Въпроси без отговори!

5

Анонимен

преди 8 години

не може с пари за здраве да се правят магистрали!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Дефицит казвате а? А излишъка 1.4 милиарда дето изчезнаха по времето на дянков намерихте ли ги?

3

Анонимен

преди 8 години

Каква е тази бездънна яма с тия болници, всички станаха милионери!Населението намалява, а болните все повече, кой работи и плаща данъци?Егати демокрацията, капитализма се оказа по-голямо чудовище от комунизма.Защо в Китай не е така, или там е идеалния модел за управление на 1/6 от населението на земята.

2

икономист

преди 8 години

За наше голямо съжаление лекарската професия се превърна в печалбарство и то в най груба форма. След като и лекарите крадат държавата най безогледно просто сме обречени .

1

Ред арми

преди 8 години

Няма как да нямате дефицит. В болниците масово се приемат пациенти проформа за да се усвояват пътеки.