19

онзи

преди 8 години

До Някой Искаш обяснение защо САЩ се намесват ? Дай си труд да четеш за какво са задържани, какви са мотивите, къде е действието - става дума за корупционни действия осъществени в САЩ и спрямо САЩ... А щом и Швейцарските власти са прочели, проучили и намерили за меродавно искането , значи не си ти който да искаш обяснения

18

бря

преди 8 години

До Анонимен И като му писне на корумпирания твой мечок, и като го извади, и като му го резнат, и като не му останат пари да си плати хирургията по защиването :)))))))

17

их пък

преди 8 години

До Анонимен Да беше попрочел за какво е поискано задържането, накратко - за корупция над 150 млн свързана с мероприятия в САЩ и Сев. Америка, значи има мотив свързан именно със САЩ, а той е само част от проследената корупция в цял свят за над 10 млрд.

16

Анонимен

преди 8 години

Радан Кънев:"Няма толкова нагла корупция като в здравеопазването"

15

Анонимен

преди 8 години

Министерството на правосъдието в САЩ арестува в Цюрих...Това само по себе си е парадокс.Горещо препоръчвам,който е в състояние ,да взривява Йелоустон,докато все още има шанс поне част от човечеството да оцелее.Вървим с бързи крачки към библейски сценарий.

14

ТОТИО

преди 8 години

Ех, успокоих се, и западняците знаели какво е корупция и пране на пари!Поне не си играят на дребно, ами директно милиарди крият...

13

Анонимен

преди 8 години

Чудят се как още да подливат вода на Русия!Ама на мечока ще му писне и ...

12

Анонимен

преди 8 години

Някои налапаха много пари, за да пробутат световните първенства на Расия и Катар - две очевидно неподходящи държави за подобен форум.

11

Анонимен

преди 8 години

Изчистват малко по малко, по-малките измамници и прибират каквото могат. Ще останат само най-големите такива и най-богатите естествено.

10

Аз

преди 8 години

То и мазнюгите от ФИФА не са цвете за мирисане, но поне се опъват на капризите на Щатите за световното 2018. Лошото е, че Европа стана щат - германското разузнаване шпионира за тях; швейцарската полиция арестува за тях; правосъдието им ще ги екстрадира там... И един американец, който им е доносничил - сякаш не са го поставили на поста службите им и ще каже, каквото му напишат. После ще се окаже, че нищо не могат да докажат и ще ги пуснат, но вече ще е станало тяхното - както смениха шефа на МВФ.

9

Анонимен

преди 8 години

Ко? ФИФА корумпирани? Неее... аз винаги считах, че особено жребията за ШЛ винаги е била съвсем чиста работа...

8

Тракийски

преди 8 години

Предвид мощната подкрепа, която получи от публиката в Бургас, на европейското U17, мисля че Перуката си подготвя куфарите за някоя топла страна, с която нямаме договор за сътрудничество по наказателноправни въпроси. Ще има линч, скоро. Ако не ги погне всичките *** от БФС, прокуратурата - ще ги погнат феновете.

7

ИСТИНАТА

преди 8 години

А случайно това да има връзка с предстоящото Световно първенство през 2018 в Русия ...Помним , че имаше натиск срещу Фифа да отложи Световното в Русия , но след като не се съобръзи със съветите на световния милиционер им скроиха шапчицата .

6

Някой

преди 8 години

Можете ли да ми обясните, защо функционери на частна организация, биват задържани в неутрална страна и на базата на какво, ще бъдат екстрадирани в САЩ и най-вече защо там ?

5

Анонимен

преди 8 години

За мокета нищо не казват...

4

Анонимен

преди 8 години

а наш Перукан кога?

3

Анонимен

преди 8 години

FIFA са една самопровъзгласила се корумпирана групировка.https://youtube/watch?v=DlJEt2KU33I

2

с

преди 8 години

Поразровили са на Блатер организацийката. Интересно обаче, кога ще надянат прангите на мосю Платини? Да го изненадат докато друска кючеци с Боби. Примерно.

1

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Е, щом Каймановите острови и Уругвай според теб са в Европа - така да бъде.Все пак, не се пробвай да бутнеш двайсетачка на което и да е ченге в Европа.