6

.

преди 8 години

Докато учат излишното езикознание, преди да са се научили да изразяват собствените си мисли, никога няма да започнат да четат с разбиране. Програмата по БЕЛ е най- некадърно направената учебна програма и нейните автори са за разстрел или за затваряне в една стая със собствените им бумаги, които стават само за тоалетна хартия, стига да не са на гланцирани листи.

5

Bubbles

преди 8 години

Абе айде стига с тия глупости вече!Какво значи разбират ли децата какво четат?Ние навремето как разбирахме пък сега неразбирали?Това какво значи? - Нацията ЗАТЪПЯВА, а вие ще правите кръгла маса за да обсъдите как да помогнете затъпяването да продължи!!! Вместо да обсъждате подобни глупости, вземете да ги научите тия деца да четат и разбират това което четат, както ни учеха нас, защото с опростяване на учебните материали освен към затъпяване към друго не се върви!

4

кали станкова

преди 8 години

Четенето в начална училищна възраст е много специфичен процес . Много трябва да се внимава с малките дечица . Не ги тормозете с изпитни форми . Те постепенно овладяват всички закони на граматиката .

3

Гого

преди 8 години

Всеки разбира в зависимост от изградените си разбирания....

2

Анонимен

преди 8 години

Защо всички хубави инициативи са САМО в големите градове?

1

Анонимен

преди 8 години

То възрастните не разбират какво четат, те за децата питат!