15

Анонимен

преди 8 години

Има една приказка и тя е: Докато иа ***, ще има и тарикати. Пари и били обещали. После реват, че били *** станали и че ги били измамили.

14

Анонимен

преди 8 години

Нашите Дасиканки всички са по Европа

13

да

преди 8 години

Че това си е така отдавна. Българките преди 15 години се жениха за всеки който им предложи в Германия за да останат там. А българите плащаха 20000 марки за Scheinehe (фиктивен брак). Имаше и проверки: дали живееш със жената, една баня ли ползвате... После цената падна на 10000 и получаваш непредсказуема наркоманка. Но времената се менят. От дистанцията на времето сделката подлежи на преоценка. Проституцията има различни форми.

12

Анонимен

преди 8 години

otkoga Slovakia ima granica s Ukraina stiga gluposti gledaite kakvo pi6ete

11

хаа

преди 8 години

Не се ли търси средностатистически източно- европеец обичащ да си почива и гледа тв

10

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

И я сакам да се оженя за някоя американка ама да е кат Шарън Стоун на младини. И да е богата. Нема лошо. Ще й дам да злоупотребява сексуално с нежното ми тяло хахахаха ;)))

9

Анонимен

преди 8 години

Тази далавера с гражданството е от мнооого години, работят в по цялата Западна Европа.Чак сега ли го научиха ;)Испания се напълни с такива "семейства" от 10 години насам.

8

Анонимен

преди 8 години

Чета и не вярвам на очите си. днес.бг които доскоро цензурираха всеки коментар съдържащ думата за обозначаване на етническа принадлежност, на хора натрапвани като римляни, сега я използва свободно и то в статия!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Махайте се от този ЕС, докато не е станало късно. Гонете тази *** !

6

Генерал Гадорян

преди 8 години

Тя Европа упорито върви към това да стане втори Пакистан или Сомалия и Негерия. Виждам аз как вместо Карибски пирати ще има сомалийски ама с бази в Европа. Е няма да доживеем да го видим и слава богу. Не искам да съм очевидец на последното издихание на най красивия и креативен континенет. Ще му се тегли чертата. Гаранция. То се вижда даже от тази статия. Жени стават жертва на разни *** от държави от петия свят.

5

Генерал Гадорян

преди 8 години

Хехе аз просто казвам как им викаха. Хич не ми дреме да съм политкоректен.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Защо ще подаваш оплаквания заради думата ***?Па те си имат знаме ,химн в Уикипедия ги пише "***" -приблизителна бройка 50 000 000 из цяла европа ,...Изтриха го коментара, изтриха го, ха ха ха ...

3

ген. Мушараф

преди 8 години

Е па те ингилизите отдавна, половината са индийци, 1/3 са пакистанци и афро-ингилизи, и останалите са некви бледолики пияници, от които само половината бачкат.

2

Дюран Дюран

преди 8 години

Абе те хубаво са я депортирали, но това, че са й откраднали детето никак не е добре. Ако ходите на Запад с деца, много внимавайте, защото за най- дребното нещо държавата ще ви ги вземе и няма да ги видите повече.

1

Анонимен

преди 8 години

Като стигнах до мястото, където пише, че е ромка, всичко си дойде на мястото.