4

Атака Фен

преди 9 години

До ГостВсъщност *** са всички останали с изключение на корейските! То затова Самсунг стана най-голямата компания за електроника в света. Защото всички останали производители имат поне частичка българщина в главата си, и все не им стига мозъчето за да доизкусорят нещата! А на българите акъла им стига само за колкото да направят кисело мляко, и да гласуват за Бойко! Нищо повече от това не става от тоя *** народ!

3

Гост

преди 9 години

До аз съм сиМоже би хората просто не харесват *** на корейците, а телефоните на други, наистина качествени производители. И не, не говоря само за Епъл.

2

аз съм си

преди 9 години

Абе хейтъри смотани. Тва тая държава няма да се оправи скоро с такива хора. Самсунг правят едни от най-добрите смартфони в момента. А вие ги плюете щото ви били скъпи. Ема ***, гроздето е кисело. Сигурно и гледате лошо хората с такива телефони. И сега си потривате ръцете, че съседа с по-голям апартамент ще плаща 300лв. без да се замислите, че и вие ще плащате повече. А може да се хванете заедно с него на площада... Но не, по-лесно се хейти. "А може, по иначе може"

1

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХАХАХА!! ТЕЗИ ЗАЩО НЕ ПУСНАТ ЖИВИЯТ ТРУП???