21

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Номер 23, верно не съм виждал летище, може ли да ми го опишеш бе бате?Викаш много строго е за животни, ми тогава защо не са го проверили, това е цел самолет и е кацнал на летище?? Нали не е кацнал с парашут?Австралийските фермери не са го проверили, сега той им е виновен.

20

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Бе аз разбирам, че има ред и закони, това е хубаво.Министъра му е казал да си изнесе кучетата и той ги е изнесъл веднага със самолета. Откъде да знае човека откачените им закони.Изпълнил е желанието им, поправил е грешката - какви са тия затвори???Откачалки!

19

Анонимен

преди 8 години

Тия австралийци ми паднаха в очите! То и в lAC /DC няма нито един австралиец, но те си ги водят австралийска група!

18

Анонимен

преди 8 години

Какви закони имат хората само. В Англия до преди 30 години такситата бяха зъдължени да имат сено в багажника, защото такъв бил закона от времето на файтоните!

17

Анонимен

преди 8 години

Хората си спазват законите и затова има ред. Тука чета, как ще те осъдят 10 години заради 2 *** и т.н. Така пише в закона, като не го изпълняваш ще те осъдят. Българина хем иска да има ред и когато няма се възмущава кански, хем ако може да не спазва закона е много доволен от себе си.

16

Dido

преди 8 години

Тия явно си нямат истински проблеми.

15

geri

преди 8 години

Австралия!!!!! Държава със закони ,които са абсолютно за всеки!!! В нашата държава всичко се изкраде от нашите "бизнесмени" и не се скри,а се представи на простия народ във вид на имоти,коли,купуване на острови /като този *** Марешки/и власт!!! Ако бяха там,сигурно щеха да ги разстрелят,но тука ги толерират !!!!! Гнусна държава!!!!! С още -по гнусни ,прости и смешни царедворци!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Австралийците да си гледат китайците и демографските си проблеми и да не се занимават с простотии. Типични ***. Дошла някоя звезда при тях и те се на**али. Дори министърът се задействал. Жалка история!

13

do 2

преди 8 години

Че такива заплати и в Германия може да вземеш с нужното образование и малко находчивост!

12

Анонимен

преди 8 години

"02ОтговориАнонименпреди 15 минутиПо-добре ред, отколкото свободия като в ***. Тук имам чувството, че и за убийство вече не наказват"Стига глупости бе, там пълно с пакистанци, индийци, корейци, индонезийци и всякаква *** дето носи какви ли не болести, сега него на кръст ще го разпъват и максимални наказания... Що не вземат да си осъдят корумпираните политици, ами тръгнали животинките да трепят. И ако не сте наясно и там има голяма престъпност и корупция.

11

Анонимен

преди 8 години

Кано нямаш проблеми, започваш да си ги създаваш сам. Тия австралийци толкова нямат друга работа, че вероятно разузнаването е докладвало на министъра, че джони деп е кацнал на летището с частния си самолет и е водил две кучета., министъра наредил полицейски ескорт на кучетата до дома им, след което са поставени под карантина,вероятно полиция е охранявала дома отвън, за да не би да бъде нарушена карантината, след което се слага ултиматум или кучетата да бъдат екстрадирани от страната или умъртвени

10

Анонимен

преди 8 години

Вярно се е сбъркал светът!Чак министерството се заело със случая! Лелеее! Да не иде някоя болест, катаклизъм, война, че ще видят те 10 години затвор за 2 ***!Като се замисля, май войната е хубаво нещо ... поне що се отнася до събуждането на хората, да се осъзнаят малко, да видят какво са истински проблеми!

9

Анонимен

преди 8 години

"Джони Деп го грози 10 години затвор в Австралия" - питай ме това кога ще се случи в България!

8

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

Ей, не крадете ника на Сидни-то от Ав$тралия, че ще има кютек!

7

до 6

преди 8 години

Ще си пия мартинито уикенда на Шели Бийч-Ха, ха, ха - и какво продаваш на плажа? Фъстъци и сладолед ли? Или сменяш мокрите кърпи на дъртите курортисти?

6

Анонимен

преди 8 години

По-добре ред, отколкото свободия като в ***. Тук имам чувството, че и за убийство вече не наказват.

5

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

до 3,"братче" какъв 4 посреднощ те гони тука е полунощ едва и си лягам.Ще си пия мартинито уикенда на Шели Бийч докато се гмуркам в рифа заповядай ако искаш но първо си купи свестен часовник

4

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

и аз и Джони ви изпращаме поздрави от Ав$тралия.Живота е прекрасен, живейте го и виеДо 2, какви са невероятните "забрани и глоби" че до сега не съм забелязал а вивея в Сидни от няколко години? И един ден не си живял тук но си най знаещия като типичен ГаньоЛека нощ

3

wtf

преди 8 години

340 000 долара, ще изкарат австралийците заради двете кучета. Ако и тук се събираха глобите, щяхме да правим по милиарди на година, само от глоби по ЗДП, Закон за горите, Закон за околната среда и Закон за историческото наследство.

2

до Сидни Ав$тралия

преди 8 години

братче ти от писане по тоя сайт не ти остава време да живееш, на всяка новина за Автралия си първи по коменари. Какво правиш в 4 посред нощ в Австралия по тоя български сайт? А може да си бил просто на поредната опера през късните часове, или си пиеш уиските с манекенки в басеина. Нещо не ми се вписваш.