9

мързелак

преди 8 години

Тоз на снимката що бягат от работа ? Да заработи вече. Турция не е в ЕС че да поема отговорност. Спря им кирията и почнаха да хленчат.

8

Анонимен

преди 8 години

До аз 6Как се "отказва" от това което нямаш??Толкова си *** че не вдяваш. На Човек с толкова много власт бизнес му не требе!!!Самият пост е БИЗНЕС но не по начина по който Андешко разбира тази работа.Изобщо как *** като теб си помисли че може да коментира хора като Путин.Та той сравнен с теб е като Айнщайн с ***!

7

Анонимен

преди 8 години

До okokorento4no tova kazvam 4e sa gloposti 4e se bavqt zaradi tranzita az sam potarpev6 sega pak otivam da 4akam na opa6kata

6

okokoren

преди 8 години

До TIRами това не е ли БОЙКОТ И Гавра с хората, дето душата им се пука в тоя пек..... ДА ги измете Танов в затвора дано.........

5

TIR

преди 8 години

gluposti,po dva ma du6i sa na gi6e i se motat piat kafeta pu6at vsi4ko drugo no nee i da rabotat

4

OKOKOREN

преди 8 години

Има голям проблем.... Това което се случва си е чиста стачка на митничарите!!! Винаги когато се направи нещо в ущърб на личния им интерес, следват опашки на границата....Негласно ви казват: Искаме по старому иначе ке чакате!Всеки път е така! И флашките,и камерите, и такса Гьол на ветеринарите и арестуваните колеги......... Нарочно не работят!!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

"Според Ваньо Танов Турция ни прехвърля проблемите си"ХА-ХА, на гербераците винаги някой друг им е крив. Те никога и за нищо не са виновни."Ало, Ваньо, онова момче футболистчето............."

2

Анонимен

преди 8 години

"Путин: Предприемачите, които идват на власт, трябва да се откажат от бизнеса си "Руснаците уж са недемократични и авторитарни а пък какви работи правят.Кога и в "демократичен" *** ще стане това което прави "лошият" Путин???НИКОГА!

1

Анонимен

преди 8 години

***.