33

с

преди 8 години

Надрусаните лумпенчета ще натрошат стадиона, както винаги правят. Добре поне, че мача бе решен още когато Бай *** и Домуса се разбраха Лудогорец да си почива в мачовете с ФК Левски, та поне ще чупят от радост. Интересно само кой ще е вселенския анонимник, който ще подпечата поредната кафява страница в синята история?

32

Анонимен

преди 8 години

До SashoЗвездите ли ти го казаха? Подуяне няма общо с Левски.

31

Анонимен

преди 8 години

Подуянци не ползвайте името на Левски! Левски е българин, а вие не!

30

Анонимен

преди 8 години

Черно Море ще стане СИНЬО!САМО ЛЕВСКИ!!!

29

цска

преди 8 години

До SashoТочно така !!! И след това са тичали да целуват СОЛАКОВ...

28

Анонимен

преди 8 години

Черно море също гледат само този мач и от месеци тренират и се готвят за него. Ще играят много нахъсано, и много хора ще дойдат за мача от Варна. Очавкам качествен футбол добра игра и нека по-добрия и по-стойностнен отбор победи.

27

Левски Оле

преди 8 години

До Анонимен номер 19Интересно как са били 15к в 14 хиляден стадион разделен на две агитки, с буферни зони, полиция и про. т.е. поредния свински лъжец - глас в постиня.Ако имаше 20 000 места, щеше да има 20 000 Левскари в Бургас на стадиона.Само Левски - отбора на народа!

26

якооооо

преди 8 години

КОГАТО ЛЕЕЕЕВСКИСТЪПИ НА ТЕРЕЕЕЕНАЧОРБАТА СВААААААЛЯГАЩИ НА КОЛЕЕЕЕНА!

25

Sasho

преди 8 години

1968 г Международен студентски фестивал в зала Фестивална. Чешката група е посрещната от българските комсомолци с викове-Ууууу и контрареволюционери. Чехите започват да скандират---Левски, Левски !!! Е кои е отбора на народа???

24

Sasho

преди 8 години

Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:.

23

Sasho

преди 8 години

Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова. Затова създадохме нашия ЦСКА. И в спорта ЦСКА постигна много. Това не беше грешка

22

Sasho

преди 8 години

През януари следващата година Левски е поставен под шапката на Народната милиция.

21

Sasho

преди 8 години

Съставът на ЦСКА е пълен със звезди. Още във втората минута Петър Жеков открива за червените и трибуните очакват погром над Левски. Става точно обратното. Геният на Георги Аспарухов и Сашо Костов осигурява историческата победа със 7:2. Драмата настъпва два месеца след мача. ЦК на БКП е объркан, след като дори Би Би Си отбелязва успеха на Левски с думите: Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2. Тези думи принуждават властта да предприеме мерки.

20

Sasho

преди 8 години

Този мач едва ли е най-драматичният, но със сигурност е двубоят, който променя историята не само на двата клуба, но и на футбола въобще. Преди него ЦСКА е безапелационен лидер с 13 точки аванс пред сините, които изживяват сериозна криза и са далеч назад в класирането. Червените, които година по-рано играят първия си полуфинал в турнира за Купата на европейските шампиони, излизат с невероятно високо самочувствие, надменни, и подкрепени от множество офицери от БНА на трибуните.

19

Sasho

преди 8 години

ESPN: Левски е отбора на народа, ЦСКА са комунисти. октомври 13, 2011 Днес ESPN официално заяви, че Левски е отбора на българския народ, а нарече ЦСКА комунисти и отбора на всяка власт.Ето и оригиналната новина:With its roots in the 1940s, many see Bulgarias Eternal Derby as the biggest rivalry in the Balkan region: CSKA, founded as the Communist army team and associated with the rich, against Levski, seen as the team of the people.

18

Анонимен

преди 8 години

Mиналата година майните от Ботев бяха 15 000.

17

1 9 1 4

преди 8 години

Момчета, не знам въобще какво се занимавате с розовите... Оставете ги да се "сливат" с фк Микре, за да имат ток и лиценз-че, и да злобеят. Подготвяйте се за 30-ти, защото ще е лудница! Айде синитееееее

16

Гуфи

преди 8 години

Поредния абсурд в страната ни. Във всяка една държава от белия свят, стадионът би бил поделен по равно. Черно море са препълвали Лазур и със Сампдория и с ПСВ само преди няколко години. Аргументът, че щели да дойдат 5 коли фенове е смешен.

15

Мачкай!

преди 8 години

Синя окупация!

14

Анонимен

преди 8 години

До Само ЛевскиБи ли посочил къде точно в библията се говори за подуенското отборче? Може би около темата за Содом и Гомора.