5

Анонимен

преди 8 години

По същия начин обявяват и банкетите когато са безплатни.Три дни след събитието.В същото време един шеф обяви ,че трябва да плануваме авариите.Друг един пък се чудеше как не може да се стигне от центъра на София до Бояна за пет минути в петък в17'00 h.А при една буря един нареди следното:-вижте там направете нещо!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Ако ви кажа колко хартия употребява тая фирма ще умрете от смях.В 21 век,във времето на GPRS системите и спътниците, на смартфоните ние още сме на пътни листове и работни карти от времето на Социализма.Голямо писане пада ,чак не ни остава време за работа.Обаче ако не напишеш лошо ти се пише.Биха тупана да нямя хартиени фактури ,а пак харчат по една гора в безмислици.Това си е социалистически заговор.

3

Анонимен

преди 8 години

Не знам за снимките, но на мен ми дойде сметка 20% по висока от предния месец, а не съм харчил повече ток. Сигурно го качиха тока без да обявяват. Предизборно.

2

късно е за фото

преди 8 години

"В периода 30 април 13 май участниците могат да качват на moitesnimki.bg своите снимки по темата ....................." Ало, редакцията, днес е 26 май. Виждам, че публикацията е спонсорирана, ама някой много е закъснял..........

1

наглост

преди 8 години

Крадецът вика:-дръжте крадеца ! Такова дебелоочие не бях срещал скоро! Намерили се кои да говорят за екология - тези , които изрязаха хиляди дървета в населените места, които опирали на жиците и , видите ли , тока изтичал през тях . Заради "стройната" им организация всеки ден хилядите им автомобили харчат тонове гориво, за да се срещат подчинените с началниците си!Сега вълкът си слага овча кожа и ще ми предлага фотоконкурс по екология , та белким забравим за големите сметки за ток!