79

чист перничанин

преди 9 години

Колко сте зле... Пак русия ще си изпьлни плана иначе ще умрете от глад бре платени американски кукли

78

Тодор Александров

преди 9 години

До ШопСамо така!

77

Боби

преди 9 години

До Прав си Боби..ха,ха. 105Умнико БА има над 100 РСЗО ГРАД Един залп от подобна установка с класически боеприпаси е около 100000лева и то за боеприпаси без екстри произведени още по време на соца. Колко ще струват боеприпаси със екстри не ми се мисли. Само че залпа струва 100000 не защото толкова струва наистина а толкова струва производството без печалба в държавен завод на залп от 40 чисто нови класически боеприпаси можещи да се съхраняват още 25-40 години.

76

Шоп

преди 9 години

Русия да не бара там, щото за това вече ше я биеме през ръцете. На други места да рови, но в Македония много да не бърника.

75

.

преди 9 години

По същата причина, поради която е важна и за НАТО-вци. Те не действат по- различно. Подпалват войни и търсят нарочени врагове.

74

ррр

преди 9 години

Путин е като трън в г*за на някой хахаха

73

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Аха, сега разбирам защо се случват размирици в Македония.Щото правителството им е приятелски настроено към Путин.Същата случка разиграха на Янукович и на Асад и на Кадафи.Световната мутра зад океана за всичко се е погрижила.

72

Анонимен

преди 9 години

До anonimen, mnogo si prav no ima li izobsto umni hora weche v BG ???? sofrajii da no rodoljubci samo za pokazwane i izwilchane na subsidiiki, defacto kradci na narodni pari .. abe kvo da komentiram vseki go znae tova...

71

Боби

преди 9 години

До В.Симеонов е прав! 100Умници САЩ вече контролират Украинската Газова система купиха си тихомълком дялове. Могат да спрат Руския ГАЗ когато пожелаят.Отностно ученията - Пак сте умници. 1. Учения се правят да се провери дали партидите оръжие са годни или2. Гърми се на воля когато партидата всеки момент ще излезе от гаранция на максимално съхранение.3. По-добре да се гърми и да се обучат войските от колкото това у нас РАЗЛАГАНЕ на армията.

70

Анонимен

преди 9 години

А бе няма ли кой да удари една чепата гьостерица на великият Путин та поне малко да сафиряса.

69

Анонимен

преди 9 години

Горкото Джудже само потоци са му в кратунката. България руски потоци не ще. Понял ?????

68

До 95

преди 9 години

ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ, ВМЕСТО ДА СЕ ПРЕВЪЗНАСЯТЕ ПО НАШИТЕ ДОМОРАСЛИ "политици и експерти", ще ви помоля да си размърдате мозъците (ако ги имате) и си помислете,че с омразата в душите си и елементарното си мислене ще докарате България до пълно изчезване. Жалко това и Никифор не го успя, но тъпата ни младеж с първоначална компютърна грамотност и незавършено средно образование ще успее.Оставете великите държави да си живеят живота, мислете за нас бе,***.Не сте вие, които ще подредят картата на света

67

anonimen

преди 9 години

Турски поток след като мине през Гърция може да завие през Македония, но да не се забравя, че може от Гърция по дъното на морето да отиде направо в Италия. Това също е вариант... И то доста интересен и изненадващ.

66

До 93

преди 9 години

***! Само не се знае кой кого тероризира!? Тия *** укропи и нато-нациките освен с подпалване на местни пожари друго не могат. А колкото до потока, ще видим какви ще ги плещите когато след 2 годинки ВЪОБЩЕ СПРЕ ВСИЧКО ПРЕЗ укропията!!!! Никога не съм предполагал, че в България има толкова ***!!!!

65

Анонимен

преди 9 години

Аман от газови потоци. Ушите ми хванаха мазоли. Най-добре Джуджето да си прокара газовият поток отзад.

64

Анонимен

преди 9 години

турски поток през македония а после през албанските планини хахахаххахааве де ви намират такива *** ДОКАТО ГНУСНОТО ДЖУДЖЕ ТЕРОРИЗИРА УКРАЙНА НИКАКЪВ ПАТОК НЯМА ДА ИМ АНАДЪМУ ?

63

Щирлиц

преди 9 години

Ама че въпрос.Заради България,разбира се.Нима си мислите,че вечно ще сме член на ЕС?Или че Боко вечно ще е премиер?Е,да ама не!

62

Анонимен

преди 9 години

hahaha vijte 83 to si e imalo obqsnenie Putinko,6to e tolkova podul mi6ok

61

Анонимен

преди 9 години

НЯМА пролята кръв във света,без намесата на САЩ-империята на злото.

60

До кан крум 78

преди 9 години

Дреме им на елините че дължат 300милиарда. Те са корав и лукав народ и ще правят каквото си искът.Нали са член на т.о. НАТО защо цялата им противовъздушна отбрана е руска а имат и руски танкове. Не са като нашите продажни политици да *** задниците на евро-гейове.