186

Боби

преди 8 години

До Анонимен 246Бойния дух на армията се поддържа с маневри. Ако нещо си го правил на тренировка 20 пъти когато трябва да го правиш наистина няма да се замислиш. Няма да се уплашиш до толкова че да изпаднеш в ступор или да прекалиш с адреналина и стнеш безрасъден.

185

Боби

преди 8 години

До ..ами умен съм.239.Не не си Умен. Соца реално беше свръхмонополен капитализъм с една фирма държавата. Освен това за разлика от запад където 1% от населението контролира 99% от ресурсите при соца не е така. При Соца нещо ако работи не се променя а при капитализма нещо ако работи се модифицира за да му се повиши цената При соца се задоволяват базовите нужди на цялото население а при капитализъма е всеки за себе си. освен това соц лагера беше повее от 250 мил човека - тоест самодостатъчен пазар

184

Анонимен

преди 8 години

май няма голямо доверие в бойния дух на армията им. С тези чести масирани маневри...

183

Алоу

преди 8 години

*** са алкохолизирани мазохисти. Това обяснява всичко мисля...

182

Анонимен

преди 8 години

Това е пушечно месо , всичко решава авиацията

181

Венелин

преди 8 години

Но това мащабни учения ли му се вика?! В България сме правили по-мащабни всяко лято, преди да ликвидираме армията.

180

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в ДневникНАТО също показва предимно дупе

179

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Айде сега мускули показвали.Ми имат мускули - показват ги.Ние като нямаме мускули показваме само дупе.НАТО също показва мускули и то по границите на Русия.

178

hahaha

преди 8 години

nee vajno koi ste i kakvi ste vajnoto e che rysia moje da vi smachka koeto e predelno qsno za mijavite tarikati kakto v bg taka i v sveta.zatova zlobeete ..

177

до нищо ново

преди 8 години

То май само в БСП не останаха комунисти и затова нещата там не вървят!

176

Анонимен

преди 8 години

Според *** планове, 21 век трябваше да започне без Русия. Но взе, че се появи шебека Волфович и нещата хич не вървят на добре!

175

Боби

преди 8 години

До ЕЛЕМЕНТАРНИ ТЪПИЗМИ 233много си умен да знаеш.Ако трябваше да се показват Мускули защо ученията са в централния воене окръг а не в Западния до Украйна?ВПК на Рф е второто перо с доходи за стрната след износа на нефт и Газ. Ествествено ще го облажат.Освен това умнико ако намекваш че СССР фалира заради Авганистан Лъжеш се. В авганистан МАКСИМУМ е имало 1 армия 68000 човека. Само Групировката войски в Германия е била 500000 човека по това време почти 9 пъти повече. Мисли бре и тогава говори

174

Анонимен

преди 8 години

Я, *** овце тук да обяснят какво прави днес техният Лудкарски в Масква? Нали уж санкции, нали уж Северния сатана щял да ни изяде пак! Какви са тези сделки?!

173

фантазьор

преди 8 години

Като прочетох заглавието,първия момемт си помислих,че пишат за България

172

Боби

преди 8 години

До Шоп 225повечето Бензинови двигатели в началото на 2СВ както за танкове така и за Самолети са Карбураторни. за да могат да не заглъхват при отрицателни претоварвания се е наложило да измислят доста странни карбуратори едната част действаща при положително Г а другата при отрицателно. Двигателите с инжекцион нямат подобен проблем. Пълен инжекцион е инжекцион на всеки цилиндър - Моно - инжекцион принудително впръскване на гориво след въздушния филтър или Турбокомпресора във входния колектор.

171

haha

преди 8 години

До Патриот!САЩ ще сглобяват вертолети в Русия, въпреки санкциите ....Razbira6???????

170

Патриот

преди 8 години

Слава на Русия!

169

ИМАХМЕ И ГО ПОМНИШ

преди 8 години

"ВЕЛИК НАРОД - ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ! А НИЕ ПРОДАЖНИЦИ И ***. ОТ 25 ГОДИНИ НЯМАМЕ ЕДИН НОРМАЛЕН ДЪРЖАВНИК КОЙТО ДА СИ ОБИЧА РОДИНАТА И НАРОДА" - АМА БКП-ТО, ГО ОСТАВИ ДА УМРЕ, КАТО ПОДСЪДИМ....

168

Шоп

преди 8 години

До БобиВ-2 е единствения двигател 2СВ с алуминивев корпус, пълен инжекцион и прочие----------------- Боби, я обясни какво е пълен инжекцион, че не ми е много ясно?

167

Анонимен

преди 8 години

До аню И кога е било това? Ти май не правиш разлика между десант и десант чик, ама простено ти е. Атакистчетата не сте ходили в казарма.