18

Асеновец

преди 8 години

До от реформиЗа съжаление ядовете са само за нас. Докараха ни до просешка тояга, а най- лошото е, че ние им го позволяваме. Позволяваме един селски тарикат от Банкя да ни разиграва, позволяваме на един *** да не поздравява в България християнското население по случай религиозни празници, но не пропуска да поздрави малцинствата за техните, позволяваме на една провалила се политиканка като Кунева да си разиграва псевдо реформи

17

Д.Алигери

преди 8 години

Кунево, Кунево, колко грехове ти тегнат на врата. Ще пропаднеш и по-надолу от седмия кръг на ада.

16

Анонимен

преди 8 години

Тая ,вече не знам колко години,повтаря само YES и ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ,ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМ,ТРЯБВА ДА...и т.н.Ами така всеки българин ,средно интелигентен,може да стане висш политик.Изказванията,предложенията и идеите трябва да са израз на собствената ти компетентност,а в случая аз не виждам такава, и то масово! и то горе!

15

him

преди 8 години

kuneva e chereshkata na tortata korupcia v bg i v combina s ep korupciata. chance imate otricatelen s neia.

14

Анонимен

преди 8 години

Колкото по-скоро България се отърве от коалицията, която управлява в момента, толкова по-добре ще е за просъществуването й!!! А тая на снимката е една угодническа *** на ционистите и САЩ! Прави го за пари!

13

Анонимен

преди 8 години

Тази вещица скоро ако не я рарезкараме, ще ни довърши тотално! Тя работи за чужди и собствени интереси! Ама и ни най-малка представа си нямат много хора колко е вредна за България!

12

Асеновец

преди 8 години

До Реформи?????За съжаление не е *** тя. Ние сме ***, които им позволяват да ни разиграват, ограбват, унижават. Тя- Кунева не е ***. Осигурила си е фамилията за няколко поколения на наш гръб

11

Асеновец

преди 8 години

Реформи наистина трябва да има. Но когато изпълнителите им са слаби, когато хората, които ги предлагат и изпълняват са компроментирани самите реформи губят смисъл. Какви реформи ще правят хората наемащи пасища за усвояване на средства от ЕС, а в действителност няма никакъв ***? Какви реформи ще правят хората, чийто лидер е свързан с криминалният контингент в страната? Какви реформи ще дават хората, чиито лидери са с ефективна присъда за злоупотреба с власт и служебно положение?

10

вяа

преди 8 години

До сасенакПонеже няма друга алтернатива ...подкрепям сегашното правителство,но тук си прав.

9

fff

преди 8 години

тая ОВЦА освен думата РЕФОРМИ не мойе ли да каже и нещо друго

8

Анонимен

преди 8 години

Тези хора не ги ли срам да застават пред портретите на възрожденците

7

до 4

преди 8 години

Блажени са верующите! Само опозицията не искала ;)

6

сасенак

преди 8 години

Този,който събира подписите за реформи е с четри годишна еф.присидаи вие искате да ви вярваме????????Какъв е този гьонсуратлък бе кунева???

5

:)

преди 8 години

Лъжите и разтягането на локуми са ЕДИНСТВЕНОТО оръжие на другарката Пръмова. Който не вярва, да си припомни как пребоядисаната другарка се кълнеше, че няма да прави коалиция и в никакъв случай няма да участва в правителство с Премиер другарят Тиква.

4

Анонимен

преди 8 години

Ех, тези реформи! Реформите на Кунева и т.нар. РБ са като Дядо Коледа - всеки говори за тях, но никой все още не ги е виждал! А и така като гледам ще си останат единствено в мечтите на избирателите, защото е явно, че лаладжиите в НС нямат нито намерение, нито желание за реформи в истинския смисъл на думата. Искат единствено да овладяват институции под кредото "реформа".

3

Анонимен

преди 8 години

в интерес на истината планът е добър, ама няма да събере подкрепа..... Опозиицята не исак статуквото да се променя.

2

Ред арми

преди 8 години

План А на Кунев трябва да бъде да се пъхне в дупката си и да не изпълзява от там. Провали се като еврокомисар, проваля се сега и като министър. Типичен пример за икономическа зависимост от определени кръгове, на които им прокарва лобистки решения

1

Анонимен

преди 8 години

Дано Бог е милостив и освободи България от тази предателка.