24

Гаги

преди 8 години

Тая статия все едно е писана от Маги Халваджиян. Нагласено беше предаването. На Азис нарочно му даваха ниски оценки. Тенденциозно беше. Ненчо е готин и се радвам за него. Фицата пък беше по-скоро за 3то място. Азис трябваше да е на първо или второ място. Чак трето е пресилено. Забавно беше предаването с изключение на недоразумението Джуджи. Защо трябваше да мъчат и нея и зрителите не разбрах?!

23

дпа

преди 8 години

Боже, тези простотии гледат ли се наистина?????

22

Анонимен

преди 8 години

Фицата е с по-остри черти и женските му образи бяха малко страховити:). А и Ненчо пее мааалко по-добре, въпреки и изказването на Хилда.

21

атанас

преди 8 години

Фицата беше най-добрият на финала, но с оглед на цялостното представяне, Ненчо беше едно ниво пред него. Просто имаше повече успешни образи от Филип и винаги беше на ниво, докато при Филип нещата бяха малко - "удар и пропуск".

20

Валя

преди 8 години

Филип беше по - добрият ..

19

една

преди 8 години

Много съм разочарована. Фицата заслужаваше победата, особено пък снощи с брилянтната имитация на легендата Тодор Колев!

18

Анонимен

преди 8 години

До МагардичНа последната снимка в ляво се вижда кой е най-доволен от случилото се - Магардич разбира се :)

17

БУРГАСКИ БАТКА

преди 8 години

ГЛАСУВАХ ЗА РАЧКОВ ЩОТ МИ Е НАБОР И ЩОТ МИ Е ГРАДСКИ. ВЪЗРАЖДАНЕ БУРГАС БЕЙБИ 056 БЕЙБИ ШОУ МИ ДЪ УЕЙП.П. ggp 4 LIFE

16

zlatena

преди 8 години

Честито на Ненчо победата снощи на изпълнението като Коцето Калки настръхнах и пак беше перфектен а аз си мислех ще няма да се справи но той ме опроверга и напълно си заслужи победата.Пожелавам на Ненчо от тук нататък още много успехи и един съвет да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коминтари.В България винаги ще се намерят хора на които не може да им се угоди.

15

Анонимен

преди 8 години

FICATA BE NAI-DOBAR ,NO BE OPREDELENO DA SPECELI NENCO. ZACHTO RACKOV V INERVIO NA SACHO DIKOV KAZA ,CE VSEKI MOGE DA PROVERI REZULTATITE VAV FIRMATA KOUATO SE ZANIMAVA S TOVA. V SACHTOTO VREME MAGARDIC HALVACIAN KAZA ,CE PO REGLAMENT NEMAT PRAVO DA SE POKAZVAT REZULTATI. KOI LAGE...

14

me

преди 8 години

Ненчо ме спечели с имитацията на Енрике. Там той наистина пя и беше въздействащ и страхотен. Не съм гледала всичките предавания така че нямам представа кой е "трябвало" да спечели, но бях за Ненчо. И то не заради имитацията на тиквата.Само се надявам сега да не се възгордее и въззвездее, защото изглежда като супер-пич. Трябва да работи върху таланта си, а не да се занимава с глупости. Той е супер за мюзикъли.

13

...

преди 8 години

Пич, не внимаваш ли, ще ти отмъсти Магърдич

12

Магардич

преди 8 години

Фицата е безспорно по-добър от двамата, но сега Ненчо е модерен, заради имитациите на Тиквата, които прави. А и Магардич знае, че сега е времето да осребри вложенията си в Ненчо.Арменчето е хитро и алчно, няма как подробности като зрителския вот да му попречат да избута своя човек.

11

Анонимен

преди 8 години

Започнах да следя предаването покрай жена ми и идея си нямах какво се е говорело. Фицата беше на високо ниво, но Ненчо според мен спечели заслужено.

10

Miro

преди 8 години

и аз бях за Филип ама... а Фънкаря винаги е ходел само с такива панталони... още от 90-те.. като запазена марка са му.

9

""

преди 8 години

Шоуто беше развлекателно и твърде забавно. Всички участници се дадоха всичко от себе си, за да забавляват публиката. Нека не сме чак толкова критични и приемаме нещата от към хубавата им страна.

8

независим

преди 8 години

И според мене всичко е нагласено, защото предварително се говореше, че тоя Ненчо ще спечели. Аман от нагласации в тая държава. Момчето, което имитираше Тодор Колев беше достойно да спечели.

7

честит

преди 8 години

ами още от преди старта се говореше че Ненчо ще спечели. Преди това беше г-н НИКОЙ но Халваджиян трябвашен да го промотира, да го направи известен , да му вдигне цената. И успя. Арменеца е хитър. ПУБЛИКАТА Е ОВЦЕ.

6

симеон

преди 8 години

Наградата трябваше да отиде при Фицата. Той беше най- добър.Кой е гласувал и как е гласувал не е толкова важно.Важното е ,че най- добрият не спечели. нищо ново под слънцето.

5

нот

преди 8 години

аз виждам само балерините , тричките са кукли