8

===

преди 8 години

"А как аз, един мъж, ще бъда приятел с жена, която оспорва авторитета ми?"Друг вариант а това е, ти и тя, да сте воловете, които теглят една каруца, обаче, понеже ти си големият АВТОРИТЕТ, онази само ще се прави, че тегли нещо до теб, а иначе ти ще мъчиш с цялата каруца, па и с тази до теб. Ако ти, не се способен да загубваш от време на време този велик твой авторитет, не става преливането. Тя пък, ако ти признава авторитета и не държи ти да признаеш нейния ще си кюта до теб и нЕма се мори хич

7

===

преди 8 години

"Е, някои хора, в любовните им щастливи съвместни съществувания си търсят някой да ги води и това често се свързва с потъпкани авторитети." - това е примерът с каруцата и единият вол, който дърпа, че да вървят нещата. пример:приятели са тези, които дърпат две отделни каруци.преливане е, когато двама дърпат една каруца.приятели+преливане е като се съединят каруците и два вола дърпат две каруци една до друга. Като падне единия, втория дърпа двете каруци+изтощения му приятел.Изневерите са тук.

6

===

преди 8 години

23, така е. Животът не е книжка, той е скачен съд и при приятелството ПРЕЛИВАНЕ няма. Там има равностойно стоене един до друг. Само това. Няма я онази тръбичка, която свързва скачените съдове, за да стане преливането. Как ти, като мъж, ще бъдеш приятел с жена, която оспорва авторитета ти? Не знам. Ти си търсиш приятелка, която да ти е приятел. Е, някои хора, в любовните им щастливи съвместни съществувания си търсят някой да ги води и това често се свързва с потъпкани авторитети.

5

===

преди 8 години

23, думата "приятел" не използвам а отношения между двама души, между които правят секс. Винаги много съм се смяла, но няма лошо това е клише и хората му вярват, смея се на тези, които обясняват как те били приятели с гаджетата си. Поради факта, че "приятелите си казват всичко и се разбират един друг", има ли секс между двама ви вече не сте приятели и няма да бъдете. Като спрете да правите секс и си омръзнете в леглото и ви влекат други тела, ДА, може да си станете пак приятелчета.

4

Шахмадур

преди 8 години

Основният проблем е ,че започва да не им се **ка по едно и също време.

3

London

преди 8 години

nechtata sa elementarni , kogato ima dvama vinagi ediniq e vodecht , ako I dvamata sa vodechti , braka se razpada .

2

Анонимен

преди 8 години

До Минко 47 г. ергенПред време се подвизаваше един Борисла Ерген - същите дивотии пишеше като Пинко Ерген.Да не сте братчета Минко и Борислав?

1

Анонимен

преди 8 години

Бре!Минко бил ходил на училище!Или поне той така твърди ...