103

Анонимен

преди 8 години

подхванете не копупцията, не конституцията, а доходите!

102

Анонимен

преди 8 години

Идва Маковей дава експертното си мнение за Б.Б. и съдебната реформа и всеки я отсвирва,като изкачат с данни от "Гълъб",че видите ли ГЕРБ е най-харесваното правителство.То прости да бяхте,неграмотни да бяхте пак щеше да ви светне лампата в главата! Не мога да си обясня как може години наред да се шири простотия по тези ширини и да не може да се осъзнае от българския народ ,че е лъган ,мамен и манипулиран от шайка бандити.Цял свят ни го каза само "ИНТЕЛИГЕНТНИЯ БЪЛГАРИН".....НЕ ИСКА ДА ГО РАЗБЕРЕ!

101

Анонимен

преди 8 години

Съвсем скоро и тук ще се появи български вариант на Муравей,колкото и да е страшно за политиците ни.Неизбежно е,историята го е доказала.

100

сашо

преди 8 години

Истината боли, но трае кратко, от утре пак ще се гмурнеме в помията. За съжаление, никай нама да си направи правилните изводи, на Бойко ще му мине от едното ухо та през другото.

99

Хризантема

преди 8 години

За всички, които толкова хвалят това менте борец. А защо тази госпожа вече не е нито министър на правосъдието, нито шеф на звеното за борба с корупцията в Румъния? Нали е много велика, а? Изтикали са я в безличен евродепутат. Отговорът идва от само себе си.

98

Maйка

преди 8 години

Нека да защитим децата си от педофилите!Закон за кастрация на педофилите.

97

Анонимен

преди 8 години

Има ли в България като Маковей?

96

Анонимен

преди 8 години

Закон за провеждане на медицински прегледи и тестовена всички политици - президент, министър-председател и кабинети всички депутати и всичко да бъде оповестявано преди изборите:-Тест за интелигентност-Пълен медицински преглед-Пълен психо тест-Тест за наркотици и алкохол

95

вера

преди 8 години

Абсолютно вярно е казаното от Моника Маковей

94

Закон за педофилите

преди 8 години

Преди всичко, приемане на закон за финзическа кастрацияна политиците - предофили, а родителите, които подтикватдецата си към педофилия с цел шантажиране на политицитеда им бъдат отнемани родителските права.

93

a

преди 8 години

На Боко му казаха, че е ЛЪЖЕЦ ...Поздравления за Моника Маковей и Сашо Диков !Боко, Доган, мамин Делянчо Пеефски и цацата са от един и същи отбор и НЕ желаят в БГ да има истинска борба с корупцията . / първите трима си назначиха последния, за да им прикрива престъпленията /Боко, аз не знам формулите на амфетамина, хероина и кокаина . Означава ли това, че съм *** или напротив ?Май краят на Боко наистина вече се вижда ? Има промяна в геополитиката на Балканите и всички хора, които не са ***, разбират това ...Боко си е кадър на кръга 'монтерей' от дс / Л. Гоцев, В. Вълк

92

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ ББ и ЦЦ са символ на корупцията и задкулисието

91

СС

преди 8 години

Никога не съм дори и предполагал че Герб ще си затварят очите за корупцията. Но те са точно като предишните БСП, ДПС и Атака. Никаква разлика.

90

анониме

преди 8 години

Тази е била като Цацаров-Гл. прокурор на Румъния.Педставяш ли той , да вкара дребна риба като Цветанов в затвора.???

89

ivan

преди 8 години

MNOGO PRAVILNO NO TUK SME TAKA OPLETENI KATO SVINSKI CHERVA CHE NIAMA OTKADE DA SE PODHVANE ZA ZHALOST

88

Анонимен

преди 8 години

Тиквата е най-обикновен ***, селски тарикат.Но нали и тези дето го хвалят са прости им се привижда като велик....

87

анонимен

преди 8 години

128,та 30% от 50% гласували като теб , направо е съкрошително за всички останали партии.За такива като теб -това са 15 % ОТ ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ.Та да си прочел някъде колко процента гласуват и колко-не....

86

Анонимен

преди 8 години

Най-после някой да им го каже в прав текст!Само че това не устройва управляващите ***.

85

виждам

преди 8 години

Оядената ГЕРБерска администрация,се изплаши да не стане ,като в Румъния и надава вой до небесата,но дойде 5часа,и отидоха да си харчат рушветите

84

анонониме

преди 8 години

117,та от къде разбра , че съм беден и ***.Обикновен БЪЛГАРИН съм .Нещо против ????