12

Анонимен

преди 9 години

Оборите от полето намиращо се северно от Витоша за нищо не стават.

11

Анонимен

преди 9 години

Miren mandjuk ako 6te pomaga6 pomagai,ako ne begai dale4e ot armiata,Mnogo specialist stana,6to ne si falira6 niakoi ot biznesite

10

festo

преди 9 години

Има само един въпрос.... Защо досега кредиторите в т.ч. и държавата търпяха това положение. Защо Перуката и т.н. лицензионна комисия допусна ЦСКА да има 11 мл. задължения като данъци..... Няма как мафията да стопанисва футбола... И ЛудиятГорец ще изкара още някоя година и той ще си отиде по реда....

9

Анонимен

преди 9 години

Да спасят некоя болница надали тия имат привърженици които не одят на мач заради дрогираните фенове от уж агитките

8

4epa

преди 9 години

OT KADE MINE HAIDUKA SA6O TOMOV -TREVA NE NIKNE- TOI FALIRA KREMIKOVCI TA EDNO CSKA LI 6TE MU SE OPRE !!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Да ги няма и двата комунистически одбора голям праз обаче журналистите които са на хранилка там.?

6

Пепи

преди 9 години

Закривай комунистическата ***!

5

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо като и другото милиционерското на ДПС не фалира, до тогава ефенди, до тогава

4

Анонимен

преди 9 години

До кога цяла държава ще търпи едно комунистическо творение да разиграва всички?

3

Анонимен

преди 9 години

Ново друржество значи край на ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!Значи загуба на един куп привилегий!!!А бремето на фалита на ЦСКА ще тежи винаги върху новото дружество и то ще е завинаги опозорено и без реноме!!!ЦСКА може да е със слаб отбор но неможе да е с ново дружество!!!

2

Виктор

преди 9 години

Какво реално е фалит : продават се всички играчи, продават се всички активи на фирмата с парите се погасяват задълженията към държавата и после към доставчиците и следващата фирма да кажем ЦСКА 2 АД, няма нищо общо с играчите и стадиона с който разполагат в момента.Какво очакват вместо това : да прехвърлят всички ценни активи на нова фирма, на старата да останат 2 принтера и 3 плаката и да я закрият с всички задължения и да почнат на ново.

1

Анонимен

преди 9 години

Това е най-добрият вариант за ЦСКА. Нямя смисъл да се мъчат и да се напъват повече, да разочароват феновете си. ЦСКА трябва да мине през администрация, както се случи с Глазгоу Рейнджърс от Шотландия - те също като ЦСКА бяха с най-много титли. Пратиха ги в най-ниското ниво на футбола в Шотландия и ето, че преди броени дни играха плейофи за влизане във Висшата лига и успяха да победят Хибърниън.