13

Анонимен

преди 8 години

***

12

Анонимен

преди 8 години

А ваучери за околомръсното ще има ли? И там се трудят труженички!

11

гаф

преди 8 години

е то за какво са предвидени пари в тоя бюджет.. хахахах

10

Анонимен

преди 8 години

Ха хааа..... отвратителните мутренски хотели са празни и сега трябва да ги пълним за да имат печалба "хотелиерите". Егати плоските глупости. Да си заврът хотелите отзад.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Ами с начина ти на мислене най-вероятно ще те накара, понеже си склонен да го направиш. Зашо мен не ме накарат?!? Мисленето позитивно, целеустремено и отстояването на позиция никога не е било приоритет в тази държава. Докато си кон ще имаш 100 човека който ще ти турят седлото и ще те яздят - *** манталитет. Мрънкането и хейтването е по лесно обаче.

8

az tam

преди 8 години

До 4И тия 1080 лева кой ще ги даде ... да не ги печатам.

7

az tam

преди 8 години

Искам ваучер за Бентли, че не ми стига печалбата на фирмата.А сериозно - процедурата е една и съща: Продуктът ти като е ***, фалираш или го правиш какъвто трябва да е.

6

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Дано догодина да имаме ваучери за почивка и да са на подобен принцип като ваучерите за храна в момента. Хората у нас имат нужда да им се помогне да ходят редовно на почивка и с ваучерите това може да стане. Всеки месец да се събира една сума, например по 100лв. на човек и да е освободена от данъци както тази за храната. И веднъж в годината ти се дава ваучер за 1200лв. за почивка у нас, кеф ти на Черно Море, кеф ти на планина у нас, по избор на хората. Дано да тръгне схемата през 2016г.

5

от 4

преди 8 години

До ДО 4Това е съвсем друга тема. Никъде не съм казал, че някой е длъжен или пък, че ще се възползва да замени ваучерите с които може да си купи храна, да иде на почивка по нашето море.

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе всеки - става въпрос за хотели на ***! остава и ваучери за *** да пуснат!

3

Анонимен

преди 8 години

До Аз съм противПоне се запознай за какво се говори и така коментирай!!!Невежестовто и хейтването е сериозен проблем в тази държава!!!Говори се за 1080 лв ОСВОБОДЕНИ от данък - а не да ти вземат парите и да пратят някого на почивка, разлика правиш ли? Тук се има предвид, че има фирми които могат да си позволят да предоставят ваучери за почивка на служителите си като социална придобивка, като сумата ще бъде освободена от облагане.

2

Анонимен

преди 8 години

Ааааа... мутрите "хотелиери" искат държавата да им пълни скапаните хотели. Ясно.

1

Аз съм против

преди 8 години

данъците ни да отиват за услуга която никой не я ще. По добре да отидат за облагородяване на курортите и обучене на персонала туристите сами ще дойдат.