22

Анонимен

преди 8 години

В Германия субсидията е под 1 евро

21

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

ХЕМ ПАРИ ПРИБИРАТ, ХЕМ ИЗБОРИТЕ СИ НАГЛАСЯТ. ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ. ТЕ И БЕЗ ТОВА ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИТЕ ГИ ИЗГАРЯТ И НА ТЯЯХНО МЯЯСТО ИДВАТ ПОДПРАВЕНИТЕ ОТ ТЯХ. И ТАКА ИЗЛИЗА, ЧЕ И ДА НЕ СИ ГЛАСУУВАЛ ПО НОВИЯ СПИСЪК ИЗЛИЗА ГЛАСУВАЛ. ПОНЕ ДА НЕ СЕ ЯДОСВАТЕ, ЧЕ УЖ СТЕ ГЛАСУВАЛИ. ВСИЧКО Е ЕДНА ОГРОМНА ИЗМАМА.

20

ист

преди 8 години

НЕ 50 %, А НИКАКВИ ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ. Защо трябва да плащам на антибългарските партии Атака и ДПС. И какво е това 1% и си богат. Щяли да се финансират от олигарсите и престъпният свят. Нормално -те партиите точно тях обслужват. Нека те да си плащат, а не сиромасите. Но се съмнявам дали има разлика между партии и престъпници.

19

анонимо

преди 8 години

много са и 6 лв. нещо чисто символично колкото да не е 0 лв. ...партиите си имат много фирми фантомчета от където цуцат, без да се налга да си пипат бюджетчето...

18

младен

преди 8 години

Въобще с тиа субсидии е много черна работат. Веднъж доят дуржавата, т.е. нас, да си правят рекламни кампании и тем подобни, и после като спечелят пак ни доят. Става нещо като това дето ни го обесняваха едно време в училище - турците искали от българите да им плащат за това че им се завирала храна по зъбите като ходели по българските къщи да плячкосват.

17

Анонимен

преди 8 години

се е нещо но не стига никакви пари за партий

16

+

преди 8 години

Това трябваше отдавна да се направи.1 - да се намалят "народните представители" от 240 на най-много 1002 - да си "свие" субсидията от държавата поне наполовина - да се спасяват със дарения да видят как се докарват париСега не им пука, защото доят от държавата - т.е. от насНО - това няма да се случи защото кой си реже клона дето се е качил

15

Анонимен

преди 8 години

Предлагат го защото имат други незаконни източници. Т.е. надпреварата трябва да бъде кой повече незаконни източници да има, според ПФ

14

Анонимен

преди 8 години

Като се добавят и социалните ,които Им плащаме всеки месец ..!!!!Егати Златните ..."гласове " !!

13

Анонимен

преди 8 години

и 6 лева са много но все пак е някаква стъпка напред

12

ауслендър

преди 8 години

Хора, или въставайте, или терминал 2... Аз лично избрах втория , по лесен вариант заради детето! Иначе знам , че не всеки може да тръгне...затова действайте, няма време!

11

Анонимен

преди 8 години

Все такъв популизъм да има.

10

Анонимен

преди 8 години

Това отдавна трябваше да се случи, дори изобщо трябва да няма субсидийки.

9

до соц

преди 8 години

Като искаш да даваш пари на твойта партия има членски внос плащай го или направи дарение, защо целия народ трябва да издържа народните изедници, та това е мазохизъм.

8

vesko02

преди 8 години

Не забравяйте ,че живеем в страна ,където партийния секретар казва накъде и как.

7

анонимен

преди 8 години

ТОВА СЕ НАРИЧА --КЬОРФИШЕК----АКО НФСБ СЕГА НЕ НАПУСНЕ БОРИСОВ НИКАКЬВ ГЛАС ЗА НЕГО

6

Анонимен

преди 8 години

Който иска да си издържа партията, да си чупи детската касичка и да дава. Никаква помощ от бюджета за партиите.

5

az tam

преди 8 години

А дано! Дори да е Пи Ар може да метна един глас парите ми да се вложат теоретично в нещо друго а не директно във фонд "Купуване на гласове"

4

гербист

преди 8 години

Не на популизма, такива предложения не следва да се обсъждат преди избори. Ясно е, че партиите трябва да имат пари за да могат да извършват своята дейност и да управляват народа, без пари няма как да стане.

3

Соц

преди 8 години

И очаква да гласувам за него хахах никогаш... Той понеже има кой да му дава пари и давай да махаме субсидийте, алоо мен питал ли си ме дали не искам да ги давам тези пари на моята партия