30

mitko

преди 8 години

САЩ имат най-големия дълг в света, които по последни данни вече няма как да се върне. САЩ нямат избор, защото са за тънали до ушите. Единствения им изход е война. Трябват им ресурси, с които да поддържат изкуствен стандарт. При мир за месец , два САЩ фалира.

29

Анонимен

преди 8 години

Иракчаните трябва сами да се оправят на земята. Да се сплотят и да избият исламистите.

28

С

преди 8 години

Тъпите американци се правят на "чукнати", иракчаните са им виновни за ИД. Ами спрете да им продавате оръжие за да се бият срещу Башр Асад в Сирия, спрете да ги подкрепяте за същото ...Тия американци къде не се намесиха, къде не оплескаха нещата.

27

Помисли, моля!

преди 8 години

До Одисей 1. 67. "Щатите им нужен мирен демократичен Ирак." Това е много интересна идея, момче! USA взриви целия Близък Изток ...защо? Защото USA искат мир в Близкия Изток! Супер! Много благодаря! Обаче ако имате мъзците да разберат ужасната заплаха в Европа ДНЕС- Внимание! Опасност! ИГ вече има войски 300 км от Италия, исямистите ще не спират, те ще стигнат до Европа! Добре че САЩ е много далеч, нали?

26

от тези посочените.

преди 8 години

ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ РАЗРЕШИ ,АКЛ В ЦЯЛ СВЯТ ЖЕНИТЕИПРИЕМАТ УПРАВЛЕНИЕТО НАМПРАВИТЕЛСТВАТА ,ЗАЩОТО ОТМИЛИОНИГОДИНИ ПОРАДИ НАЙ СИЛНОТО ЧУСТВО КОЕТО У СЕЗДАЛА В ЖИВОТИНСКИЯ СВЯТ Е--М А Й Ч Н С К Т О.КОТО ГИ ПРАВИ ПО ОТГВОРНИ.МЪЖКИЯ ПОЛ /И ПРИ ЖИВОТНИТЕ И ЧОВЕКА/ Е ПО ЖЕСТОК. ПНИМЕРИ-ЛЪВИЦАТА СИ РИСКУВА ЖИВОТА ЗА ДА УБИЕ ''КАФЪРСКИЯ БИК ,ЗА ДА НАХРАНИ ДЕЦАТА СИ ,НО ВМЕСТО ТОВА ЛЪВЪТ ИДВА НА ГОТОВО И ДОКАТО НЕ СЕ НАПУКА ДРУГИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ХРАНЯТ.ПРИ ХОРАТА--ЖАНА ДАРК,ИЗГОРЕНА НА КЛАДА/КОЯТО КАЗВА'

25

Калоян

преди 8 години

Да разбирам ли, че американците пръщат от воля? Нали имат пари хора, да ходяъ тогава или не искат да посягат на отрочето си?

24

вера

преди 8 години

Прав е човекът. Войната може да се запали от външен агресор, но може да се спечели само от населението на държавата.Някой да си спомня САЩ да са спечелили някоя война, която са подпалили. Може би единствено като си направиха Косово.Виж, да хвърлят бомби над Япония след фактическия край на войната ги бива.На всички им е ясно - САЩ не печелят войни, просто нямат полза от това. Те запалват войните, за да си продават оръжията и за да си държат долара. Без войните САЩ затъват веднага.

23

Анонимен

преди 8 години

На Американеца му дреме за арабите

22

ha ha

преди 8 години

алооооо, фермерите, вместо да давате акъл, спрете да им изкопувате нефта на "черно" и ще ги видим как ще се самофинансират тарикатите. Също така спрете да им продавате оръжия и да им пращате специалисти да ги учат на подривна дейност, нещо в което сте много добри.

21

до Одисей

преди 8 години

Още другия месец ще видиш котировки на руския нефт в рубли. А това е заразен пример, който няма да се хареса на долара. Особено както е кух откъм съдържание, като гъдулка.

20

шопе

преди 8 години

Каква антиамериканска политика провеждаше Саддам, че не си спомням. Нали го нападнаха заради оръжия за масово поразяване, които не бяха намерени после. А ако под антиамериканска политика смяташ желанието на Саддам да продава нефта в динари, това си е нормална политика на отговорен президент.Защо щатите не нападнат и Русия, защото и тя започва да продава нефта в рубли.

19

Шоп

преди 8 години

Когато Саддам, окуражаван от Евгений Примаков, си бършеше обувките в килим с лика на Джордж Буш, иракчаните му ръкоплещеха.Нека сега се понапънат малко.

18

Шоп

преди 8 години

Иракчаните сега трябва да *** за своите интереси, иначе ИД ще ги направи крепостни селяни, а нефт така или иначе за Щатите ще има.

17

Анонимен

преди 8 години

ИД съвсем скоро ще обсадят Дамаск и там никой не може да им се противопостави, защото ги е страх, а и не желаят да се бият за Башар Асад. Той имаше време да си прехвърли парите в чужди банки. Грабва самолета и дим да го няма! А след Сирия целта на ИД ще бъде Ливан. И тогава ще започне същинската война в Близкия изток, защото в ивицата Газа само това чакат и в Израел отсега се тревожат. Забравете за Саудитска Арабия - те ще си имат проблеми с Йемен, а Йордания ще се прави на арабска Швейцария.

16

Шоп

преди 8 години

Какви лйна са забъркали американците? Махнаха Саддам, който провеждаше антиамериканска политика, нали това е в задълженията на Щатското правителство! Нямас сегса седнат и да ги бранявт от вълците - да се хващат и да се оправят сами.

15

Анонимен

преди 8 години

Nqma li Amerikancite da se namesqt? Predi za po malko se vkliychvaha v voina,obesiha edin v Irak s po malko dokazatelstva a qvna terorestichna globala zaplaha ostava nenakazana i tyk tam po nqkoq bomba hvurlqt.xmm,stranno.V Surbiq...sega selqnite da se opravqt.qvni teroristi i agresiq ostaveni nenakazani da zavladqvt.neobqsnimo zashto.a voenna mosht imat USA.Russia i tq nehae,gleda problemite s Ykraina.Nqkoi ot silite nakraq nqma li da gi iztrie ID? Mnogo mnogo stranna sitoaciq.Ybiici na svoboda

14

Анонимен

преди 8 години

Ти да видиш чудо иракчаните не искат да мрът за американски интереси.Човек веднага си задава въпроса защо при "диктаторите" Садам и Кадафи нямаше ИД,а сега при американската "свобода и демокрация" реки от кръв и война до безкрай???

13

Анонимен

преди 8 години

Американците забъркаха тези л**** в Ирак, те да се оправят! Защо прехвърлят отговорността на тези, които бяха нападнати. И защо 200000 армия на САЩ, владееше само 2/3 от територията на страната. Имаше райони, около Фалуджа, в който не беше стъпвал американец. Да не говорим за северните провинции. Некадърниците се оправдават с другите.

12

Анонимен

преди 8 години

Сигуреен съм че повремето на Садам и Кадафи, не е било лесно на някои да живеят в Ирак и Либия, но съм сигурен че сега на никой не му е лесно да живее там. Нещата се очертават да не свършват скоро, което значи още милиони бежанци в Европа.

11

Джона

преди 8 години

15, докато в Европа винаги е имало войни, още от Средновековието, в близкия Изток е било спокойно. Всичко това се наруши със създаването на Израел след 2 св война