11

ГХЯ

преди 8 години

Какви са тия минуси на въпроса (номер 7) :Защо не се оперира в Москва, а ходи до гнилия капитализъм в Париж? Защо не се довери Ламбо на руско-*** лекари? Въпрос only. И още един: Клоунът ще се вози ли на трамвая със Серьожата?

10

Отвратена

преди 8 години

Неописуема е злобата, която се излива от коментарите. Точно за това няма да я бъде българската нация - не умеем да тачим дори хората, които са дали нещо на тази страна. Всичко мерим с партии и партийни пристрастия. Изкуството няма нищо общо с партийната принадлежност - на сцената е не партията, а актьорът. Много от коментарите си личи, че са от хора с нереализирани амбиции,които няма какво друго да правят освен да злобеят.

9

оф, отврат

преди 8 години

Оплакването е национален спорт на бившите пиявици, които са смукали цял живот от най-сладкото от тая държава. Отвращават ме всички подобни бивши "величия"

8

ДА, АМА НЕ

преди 8 години

ТИ БЕШЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХРАНЕНИК .... ТАКЪВ СИ И ОСТАНА .... НЕ МОЖЕ ДА ИСКАШ НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ И УВАЖЕНИЕ

7

BESEPETO

преди 8 години

Абе, Стефчо Километров, защо ходи да се оперираш в Париж? Да беше отишъл с Москва или Ленинград при савецките лекари.

6

7

преди 8 години

ЕЙ ,НЕДОНОСЧЕТА Стефан Данаилов както всички първо е човек,след това е голям,ама много голям артист и след това е член на партия.Борисов ,както и много членове на ГЕРБ са бишвши членове на БКП.тАКА ,ЧЕ ЗЛОБАТА КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК Е БЕЗУМИЕ.

5

Анонимен

преди 8 години

ami sssega kak he kara tramvay

4

Анонимен

преди 8 години

Партията си отива той не!

3

Анонимен

преди 8 години

Какво не му е лесно пък на този? Храненик на партията. Цял живот е живял леко.

2

Жоро

преди 8 години

ох много ми хареса снощи Ламбо....излизам на представление....а гласът един слаб - нямаше тогава километри. Аз един неуверен, едва се чувам. как да е - изкарах текста. почва второ Представление. да знаете - всяко второ представление е по -лошото премиерата недей те ходете на второ представление. Аз гледам по едно време - хората са със затворени очи. И не един двама, а амаас народ. викам си - леле, ламбо ти ги приспа. А то сме имали договор със слепите........

1

Анонимен

преди 8 години

Как сам?! нали Партията е него!