7

Анонимен

преди 9 години

Тия двамата що не се гръмнат? Медиите им били виновни, че не им пускали музиката. Че нали поне единия от тези е върлият защитник на авторските права, с които той и Саня закопаха родната ни музика? Да си ходят при праводържателя (опс, то май са те?) и да си го тормозят да им организира пускането. А? Или едно е да закопаеш млад изпълнител (да сте чули за успял победител в БГ шоу?), а когато ти се случи на теб - ох, горките ние.....

6

Патриот

преди 9 години

Сега 'Бягство" като парче и клип си остава едно от най-класните произведения на българската музика!Но като земат като да ми просят всяка една стотинка от творбите им ми стават противни ,правите музика не лекарство срещу рак ,така че малко по обранао с претенциите !!

5

don

преди 9 години

жалка гледка е заки представител на гей съсловието и покровител на контрабандата Хораята от морето знаят на къкв рекет са подложени от него

4

Тракийски

преди 9 години

Ако българските изпълнители си продаваха музиката за 5 лева, вместо за 25 щях да им уважавам авторското право. Казвам го като юрист. Не можеш да искаш да се съобразява с труда ти от някой, чийто труд е обезценен. Хората взимат по 400 лева заплата, ония тръгнали ли да ми тръбят, че ги ограбват. Извинявай, ама като дръпнеш чертата и ти останат 100 лева за месеца, еми няма да дадеш 30 за да може Заки, Миши Шамара и Планета Пайнер да си карат мерцедесите спокойно.

3

Анонимен

преди 9 години

Сънувах, че пребивам Евгени Минчев.

2

Анонимен

преди 9 години

Какви 20 години. Тези се появиха, изпяха 3 песни от които само една стана хит и се покриха да си упражняват адвокатските професии. И сега ... хоп ... юбилей. Кои са Авеню ... тези дето един от двамата нашумя с това, че стана съдия на шоу предаване?

1

Анонимен

преди 9 години

Я, Заки. Адвокатът на Майкрософт и какви ли още не "ограбени от пиратство". Една стотинка няма да дам на този лентяй и грабител. След 20 години си е все същия продажник и бездарник.