35

Шоп

преди 8 години

До АнонименКойто е извънземен - добре. Който не е - няма място в ПМГ Казанлък-------------- Е, какъв му е тогава майсторлъка? Аз много добре знам, че който си е роден с математически мозък, той и без учител си ги разбира нещата. А с тия безразборни драсканици по дъската ше научи некой средностатистически ученик точно никога. И въпреки всичко, съмнявам се, че преподава висшата математика за един месец. Това на снимката не е висша математика, а елементарна физика.

34

Анонимен

преди 8 години

"...или са извънземни , или могат да усвоят това което във висшите училища се постига за пет години , те да го постигат за пет дни."Като негов ученик ти казвам: висшата математика я преподава в 8-ми клас, за 1 месец. После още един месец те чака да я усвоиш. И от там започва с тия неща, които вижда на дъската. Който е извънземен - добре. Който не е - няма място в ПМГ Казанлък. Това е принципа. Ако си паралелка "Математика и физика"(аз бях). Другите(биолозите) си кретат с тройки до 12-ти клас.

33

Айнщайн

преди 8 години

До ОтоЩото само тъпака измерва умствените способности в пари!

32

Ото

преди 8 години

Е па като е толкоз умен що не е милионер, а е *** даскал ?

31

Тео Букет

преди 8 години

Ей това перхидролените човечета са голяма работа. Ама колкото българина му разбира уравненията на тоя, толкова разбира и политиката на Сидеров.

30

Анонимен

преди 8 години

До ШопТи осъзнаваш ли че никой в този форум не разбира за какво говориш? Освен мен

29

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде чудесно ако този учител успее да напише 2 - 3 поне всички гимназиални учебници по физика и по тях да се преподава в идните доста години. Физиката не е нещо, което се променя из основи за няколко години. Тя и преди 30 и преди 50 години си е една и съща. Не са много хората, които могат да преподават физика така, че на човек да му стане интересно.

28

Шоп

преди 8 години

Днеска имам почивен ден, мисля да посетя някой музей в западната столица, в която съм на екскурзия. Бегай ти да апнеш в Макдоналдс в обедната почифка. Бон апети!

27

Анонимен

преди 8 години

До ШопШоп ли си, Щопар ли си, бягай да продаваш в макдоналдса, че ит почва смяната. Нискочел, полуинтелигентен ***

26

Димитър

преди 8 години

"Учениците му обират медалите на всички олимпиади, а университети като Харвард и Принстън се състезават за тях"Крайния резултат от усилията на този човек е много печален за нашата родина майка България.Той просто подготвя прекрасните български деца за износ в чужбина! И печели награди и овации! Бог да ни е на помощ!

25

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!

24

Шоп

преди 8 години

С доста елементарни формулки ги занимава. То по провинцията има такива ученички, че като и напишеш ***-деТе, докато и пускаш ръка през кръста и работата опечена. И като насочиш вектора на силата, айдеее...

23

Анонимен

преди 8 години

Това, че образованието ни е на толкова ниско ниво не значи, че децата нямат право да излизат от "рамката" и да учат неща, които някоя мъдра лелка от мон е решила да им спести. Когато ти идва отвътре, разбираш нещата и имаш желание не виждам проблем да се занимават с по-сложна материя. Нали затова са олимпиадите и състезанията, за посредствените ученици е достатъчно да покриват материала в училище.

22

Иди Амин

преди 8 години

Е как, славен европейски орден на труда ще му дадем, пък дохода и базата сам да си ги осигурява. :)

21

Виждам

преди 8 години

До StormЗа учителя лоша дума не съм казал.Снимката е невярна.. Овладяването на рутинните нива в науката не е наука , а учене и сигурно за това е феноменален , този учител. Нютон има отношение към класическата физика и механика и е автор на формулата за определен интеграл за непрекъснати функции , но не е автор на диференциалното и интегрално смятане.Които се интересува от истината да си напише история на интегралното и диференциално смятане, макар че това не е достатъчно.Фамилията математици Бернули изпреварва Нютон със светлинни години , но това е вече професионален въпрос.

20

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с тези европейски простотии - европейски гражданин на годината. Глупости на търкалета. Дайте му средства на човека и му осигурете ме добре оборудвана база, където да преподава и да обучава младежите жадни за знание.

19

Storm

преди 8 години

До ВиждамНе, въобще не е Нютон :)"The modern development of calculus is usually credited to Isaac Newton (16431727) and Gottfried Leibniz (16461716), who provided independent[7] and unified approaches to differentiation and derivatives. The key insight, however, that earned them this credit, was the fundamental theorem of calculus relating differentiation and integration: this rendered obsolete most previous methods for computing areas and volumes.

18

Вии

преди 8 години

книги ли читети ве, вии сти мноо злие. Тряя да умеити по най-добрия да са продадиети ве.

17

анонимен

преди 8 години

Браво на човека, а в училище едно време ни учеха, че не казва или изписва - "с главно У" /в случая учител/, а - с главна буква. На мен са ми правили забележка, съвсем правилно.

16

Анонимен

преди 8 години

Математиката на учебната дъска се преподава през първата година в университет.Тео минава през този материал в 8 ми клас(след това го повтаря на лятната школа).Общо взето при него се започва с математика и след това идва физиката.