8

Нищо ново

преди 8 години

Не се ли изтърка темата. Преди ни промиваха с руски филми за войната , бяха ни втръснали , и какво се оказа ? , че на запад е същото

7

69

преди 8 години

До хххНикой няма да може да докаже колко са. Аз лично смятам че числото е надуто, но няма да се появи учен на света, който да го докаже. За сумите, които пишеш, да - Германия ги изплаща на Израел... Но евреите печелят сигурно повече само от идеята за холокоста.

6

ххх

преди 8 години

До БАЧКАТОРИзобщо не е вярно,тези 6,000,000 са измислени цифри за да смучат пари от Германия!Доказано е,че жертвите са не повече от 300,000,в нета материали колкото искаш!!Ако обаче се усъмниш публично в холокоста те грозят 3 години затвор!Израел е взел от Германия до сега над 100 млрд.марки компенсации!Далаверата на евреите е направо страховита!

5

69

преди 8 години

До БАЧКАТОРТова е правилно;Общо, жертвите на ВСВ са 60-85 млн. души; Евреите, с техните 6 млн, представляват не повече от 10%. Обаче вдигат шум до небето.Все повече знам, кой народ започна ВСВ...

4

Анонимен

преди 8 години

тихо, ***! направете собствен филм и тогава говорете, до тогава - изглеждате смешни&злобни!

3

69

преди 8 години

Ей, и лани за холокоста спечели, и по-лани за холокоста спечели...Значи, забелязва се следната рецепта в два варианта за дебют:А. Правиш филм ЗА холокоста. Веднага те приемат в средите, и обявяват работата ти за Висше изкуство;Б. Правиш филм ПРОТИВ холокоста. Веднага ти резват перките и приключваш.

2

политтехнолог

преди 8 години

Значи,правиш нящо за холокоста,сервираш поредната политкоректна косонастръхвателна боза,и веднага награди и адмирации,и името ти гърми сред световната прогресивна общественост!И моменталически ставаш гении!

1

zeus

преди 8 години

А кога ще има филм за ционизма след 45-а, жертви на който са много повече хора, отколкото евреи е избил Хитлер?