6

Опорочено е

преди 8 години

Там, където има залози, неминуемо стават манипулации.

5

Анонимен

преди 8 години

Хамилтън е добър пилот,но е гадно ,което си мисле,че всичко му е позволено,мислеше си ,че ще го пуснат Розберг и Фетел,ама..не стана,а не са и длъжни,това е Формула ч,Фетел има страхотна класа и ако Фераритата си пооправят малко колките,Хамилтън ще му диша прахта,ама има време ,може и това да стане до края на сезона.

4

родопа

преди 8 години

Отказвам се да гледам формула 1.Никой не може да ме убеди че това е случайно взето решение от бокса.Няма и първокласник да постъпи по тоя начин.Язък за 20-десте години където почти не съм пропускал старт.Същото се случи и преди няколко старта в самото начало на състезанието, когато излезе кола за сигурност и пак подари победата при смяна на гуми.И това е в рамките само на този сезон.

3

Хъммм

преди 8 години

Алонсо съвсем отчайващ , явно кадърна врачка го е проклела - където отиде и прокопсва отбора

2

Петърчо

преди 8 години

Хамилтън има мозък и не е от вчера във Ф1. Напълно е способен да прецени дали трябва да слуша отбора и да смени гуми или да остане на трасето. Та кой по-добре от него ще знае в какво състояние са гумите? Просто се надцениха като си мислеха че ще изпреварят Фетел защото са шампионите от миналата година и имат най-бързия болид. Еми друг път може би няма да допускат същата грешка.

1

Анонимен

преди 8 години

"...и затова решението на "Мерцедес" буди недоумение. Защо ще буди недоумение? КОЛИТЕ ГЕРМАНСКИ, ОТБОРЪТ ГЕРМАНСКИ, РОЗБЕРГ- ГЕРМАНЕЦ...