12

Александър

преди 9 години

До Анонимен 18Моля, нека аз да си нося отговорността за написаното! Няма "според теб"! Каквото съм казал, аз съм го казал и не разрешавам на разни алитерати да влагат свой смисъл в моя текст! Ясно? Представи си, че те продължа така: "Или може би според теб в Италия, Испания и Япония нямат поети и писатели?". Неприятно, нали! Не си ти, който ще ми казваш колко "леко да превъзнасям"! Това, което съм написал не важи за ВСИЧКИ останали езици! Не важи за андаманския, за езика на калапалосите, на она

11

Анонимен

преди 9 години

До Александър до Шоп 13Това, което си написал важи и за останалите езици. Или може би според теб в Англия, Франция и Германия нямат поети и писатели? Така, че я по-леко с превъзнасянето.

10

Александър до Шоп 13

преди 9 години

До ШопТи пак си на опашката за сороски помощи! А, в рот тебя? Да знаеш руски не е толкова лесно, колкото ти се струва, ***! Руският е много богат език - само за цветовете на конете имат повече от 20 думи. Великолепна нюансировка на изказа! Модалност - от най-нежно и красиво до грубиянско и мръсно! Невероятна музика на поезията! Велики, световно признати творци! *** да повръщаш на тази тема на Запад! Ще те изхвърлят отвсякъде, ***! За западняците Достоевски, Толстой, Чехов са светини! Понял?

9

15

преди 9 години

13 сцепи *** за днес, а може би и за месеца.

8

Шоп

преди 9 години

Учителките по руски беха най-простите даскалки навремето, както и цялото русофилско съсловие междувпрочем.

7

Анонимен

преди 9 години

Да, учете руски! Той е най-богатият език в целия свят. Пазари в Русия има доста. Няма срамен език. Моята баба, Бог да я прости, знаеше турски и еврейски /била е слугинче като дете в турски и еврейски къщи/ и искаше да ме научи, но аз не пожелах...били просташки езици. Сега съжалявам. Всеки език е прозорец пред света.

6

Сидни, нека аз да ка

преди 9 години

жа, нека аз! Hiter иска да каже че от умопомрачение, снобария и възгордяване основано на лош социален произход си си загубил идентификейшън-а. Анадънму??

5

анонимен

преди 9 години

Статията е пълна с грешки - срам за празника

4

Анонимен

преди 9 години

Е, тя вижда само празничната част, ама ако се върне в училище, само като види за какъв зверилник става дума, ще избяга още първия час. Просто старите хора си живеят с някакви идеални спомени и са забравили каква е била реалността, но ако могат да се върнат назад няма да са толкова възхитени.

3

Антисоросоид

преди 9 години

Веднага вдигнете пенсионната възраст на 80-85 години!

2

homo sapiens

преди 9 години

Такъв парад добре, а гей парад кога?

1

Николай

преди 9 години

*** журналисти, парад е тържевственно преминаване на военна техника и войски. Какъв парад на 24 май? ***, вие даже елементарни неща не знаете.