9

Анонимен

преди 8 години

Карайте разумно бе хора !!! Избихме се по тия пътища - война не ни трябва .Колко млади живота си отидоха и колко зачернени родители палят свещи заради нашето безумие . Май само разбираме от тоягата ние , жалко но факт !!!

8

ЦК на либерастите

преди 8 години

Е какво му е опасно на участъка на ботаническата градина???Тъпите кададжии както ви казах ще разположат камерите там където не е проблем да се кара с 200км/чЩо не сложат камери под околовръстното в посока мола или край ринг мол??? Или на тъпанарскто кръгово при бистришко шосе !

7

мене

преди 8 години

За радост номер 5 го няма и номер 6 е номер 5 вече,но аз съм тотално съгласен с бившият номер 6

6

мене

преди 8 години

До номер5:Свещи ще купуваш ти,докато не прогледнеш и започнеш да спазваш законите.Това важи за всеки,който не уважава и спазва законите.

5

Анонимен

преди 8 години

При неизаплащането на Глоби, Фишове и др. При повече от Година да се начисляват ежемесечни лихви и да се Запорират всички Банкови сметки на Лицата извършители при лица без такива Да се пристъпва към Временно Спиране от Движение на МПС-то до Пълното Погасяване на Административните Наказания

4

Мене

преди 8 години

В Норввгия,за над 10км вчас глобата е около сто евро.Нека и при нас стане така въпреки разликата в заплащането в двете държави..По този начин според мен,най интересното нещо в колата ще бъде не джи ес ем а или стереото,а километражът.

3

възмутен

преди 8 години

Какво ги галите с над 30км/ч. направо ги вкарвайте в затвора и им конфискувайте МПС-то!!Докога ще пълним гробищата с тази толерантност и свобода по пътищата??????

2

Анонимен

преди 8 години

Дивашкият Манталитет на Българинът ще се оправи единствено чрез Глоби, Фишове и Санкций заЖалост

1

Бръм

преди 8 години

Предлагам на обозначителните знаци да има храстче.Така ще се знае че ни дебнат от храстите.