144

Анонимен

преди 8 години

Забелязвам огромна опашка пред руското посолство, дали за визи чакат или за парче пица все още не е ясно.

143

Защо да се бърза

преди 8 години

242, Човекът който води сдържаност по отношение на Щатите е Путин. Кери много добре знае, че ако Русия удари по двата свръхВулкана в Щатите, Северна Америка се разцепва на острови.На Путин много добре му е ясно, че времето работи срещу Щатите, не само финансово, но и природно. Йелоустоун се очаква да изригне, Океанът да навлезе в територията на Щатите, Сан Андреас да се разцепи и отдели Калифорния. Но главното, е че след три години е вероятна смяната на Полюсите. Тогава, защо да се бърза.

142

Анонимен

преди 8 години

До Кери към Путин Е това е изявление на дипломат, а не като Лавров мрън-мрън. И веднага путиняците почнаха да отстрелват непослушните лугандонски поети.

141

Шоп

преди 8 години

До Ъц Трупайте се, трупайте се, и без вас обойдемся.

140

Ъц

преди 8 години

Вдявам Шопе, вдявааам, ама не дай си Боже да се стигне да се трупаме пред руското посолство за визи - значи Бг изчезва.Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне!!!

139

Анонимен

преди 8 години

И САЩ няма чужди НПО!

138

Ъц

преди 8 години

Нема страшно Шопе, аверчитата ти от НПО-тата нема да пропаднат, Расимчо и Буда шъ ги приютят у нас, пък ти шъ ги посрещаш с Макдоналд, Кентъки и Пепси/Кока-Кола.Нъл знаеш, " говното не потъва", не им бери кахър, няма да пропаднат, в днешно време политическата проституция яко се котира "по света и у нас"!!!!!

137

Шоп

преди 8 години

Какво толкова казах, няма ли да емигрирате при тия условия? Аз мислех, че всички, които мразят НПО-тата, ще се затичат накъде Московията?

136

Шоп

преди 8 години

Е, това вече със сигурност трябва да доведе до блъсканица за визи пред руското посолство. Нали, путиноидчета?

135

za 230

преди 8 години

Чемодан, вокзал, масква !че и ''зелена карта за'' за Сибир ще ти дадат :))

134

Е това е закон

преди 8 години

Какви са условията за придобиване на руско гражданство? Писна ми да живея в бутафорният ЕС и още по-бутафорната България, а телевизията вместо да ме развлича да се дразня като излъчват само Гристалина Георгиева, Бойко и Плевнелиев!

133

neo

преди 8 години

Na tozi sviat ima samo edin istinski lider u muj......Putin.Nikoi drug ne smee da se opul4i na *** okupirali Zemiata.BRAVO !!!!

132

Анонимен

преди 8 години

В САЩ отдавна са спрени, там полицията бие ***, бие протестуиращите и "оставка" могат да искат единствено милиардерите конгресмени, не народа.

131

Анонимен

преди 8 години

НПО - Неидентифицирани Платени Обекти. Идат от съзвездието: ***.

130

Анонимен

преди 8 години

НПО - Неиндефицирани Платени Обекти(организации).

129

до 218

преди 8 години

Изгубен евро-атлантически ***. Отличителни черти: Обезкосмен, нежен с женственна походка, начервен, гримиран , с силиконови гърди, облечен в розови женски дрехи. Ценораспис: 10 лева за "пушене" с поглъщане на евро-атлантически ценности и 15 лева за "задно интегриране ". Ако го срещнете ,бягайте има спин.

128

НФБ

преди 8 години

До Волгин и БайкалинМоже да те приемат в някой индиански резерват..те си човек а редки изкопаемо..под защита на американ интернешинъл ще си..

127

Ееееей, Бойкооооо!

преди 8 години

Знаеш ли какво ще му се случи на БХК, ако и ти се престрашиш да подпишеш такава заповед?Не подобава на генерал с претенции, че е голям мъжкар, да не забелязва какви ги вършат някои НПО-та!

126

Джона

преди 8 години

Правилно, бой по краварските манерки. Препоръчвам на новите демократи да потърсят за ролята на national endowment for democraty в Украйна. Чисто намеса във вътрешните работи на суверенни страни

125

Патриот

преди 8 години

Същата мярка да бъде приложена срещу представителите на "ПЕТАТА КОЛОНА" на Русия в България!