28

Виви

преди 8 години

Ключовот тук е АКО. Както е тръгнало, става все по-ясно, че Василев си е купил Сърбия. Ама то какво му пречи. И аз да бях отмъкнала над 4 млрд. лева и аз щях да си купя, която държава си поискам. Все пак не мога да не отбележа, че и България не прави нищо, за да си върне този нагъл престъпник и да го осъди. Трябва да има справедливост, но явно за милиарди няма закони, а за кокоша няма прошка.

27

Симеонов

преди 8 години

Ама това вече е пълна подигравка с целия български народ. Защо държавата и прокуратурата продължавата да бездействат. Отдвна всички техни усилия трябваше да се съсредоточени към връщането на престъпника Василев обратно в България.

26

до 29

преди 8 години

Много точно колега. Сега пак погнаха Гриша Ганчев. Утре ще бъде друг голям и независим от политиците бизнесмен.

25

Анонимен

преди 8 години

Цветан Василев стана жертва на грижливо организиран заговор всеки знае от кого с цел кражба на създаденото от него. В България просто не беше останало нищо друго за крадене. Крадците могат да богатеят само за сметка на създаденото от други - първо разграбиха направеното от бащите ни, сега от Цветан Василев, а утре трябва да започнат да се самоизяждат, защото са неспособни да създават.

24

Бългаска диаспора

преди 8 години

Г-н Цацаров да не ни прави на ***. Той също е под контрола на политиците-олигарси.КОЙ контролира важните институции ДАНС, Прокуратура и БНБ, те не са независими, както би трябвало да бъдат. Един ден Искров, Цацаров, Чобанов и сие ще си понесат наказанието.Освобождението на България от Колониалната Администрация ще бъде организирано от Българската Диаспора, разполагаща с голям брой интелегентни и неподкупни родолюбци, материално добре обезпечени и не свързани с мафиотските структури в Б-я.

23

Фил

преди 8 години

Направете и клизма на тая *** нещо недобре ми се види

22

Анонимен

преди 8 години

Посочете 5 разлики между украинските и българските управляващи фашисти ,и 5 разлики между украинската и и българската "гейропезирана" интеЛЕКЕнция: през гугъла:ПИТАТЕЛИ МАЙДАНА ВЫХОДЯТ ИЗ ТУМАНА (ЗАМЕТКИ КИЕВЛЯНИНА)

21

реалността

преди 8 години

Българското правосъдие е корумпирано до мозъка на костите си. Всички съдебни изпълнители, съдии, прокурори, нотариуси са в мафиотските игри, Играят заедно с измамниците на държавата.Кои са измамниците на държавата?-- Всички високо-стоящи и ниско-стоящи на държавни длъжности повече от 5 години. в комбина с енергийните монополисти, строителните предприемачи, селско стопанските залъгвачи в здрава комбина с правосъдието. Знаят си игрите на изуст. Лъжат държавата и народа страда Това е реалност

20

Анонимен

преди 8 години

Цацаров: Най-евтиното е да твърдиш, че правиш съдебна реформа.Цар Цацаров се изказал. Пази Боже, сляпо да прогледа. Дай власт на *** и му гледай сеира. Отдавна се изживява като богопомазан и недосегаем.

19

Коце Мастиката

преди 8 години

Ей Цацаров, деградирало прасе. Спри да приказваш и свърши някаква работа!

18

Анонимен

преди 8 години

Сит търбух за правосъдие глух.

17

Анонимен

преди 8 години

ако бъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а ако не бъде?????????

16

Анонимен

преди 8 години

Тоя бюрек кога ще си подаде оставката?

15

Анонимен

преди 8 години

най евтиното е да твърдиш, че има прокуратура.КОЙ ви избра?

14

Анонимен

преди 8 години

#КОЙ го избра?!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Най-евтиното е Цацаров да твърди, че прави съдебна реформа

12

Анонимен

преди 8 години

i prokuraturata ni kato sada i pravitelstvoto...plateni i prodagni..kakvo stana s lubovnicata na Cvetanov Asa

11

Мунчо

преди 8 години

Като няма държава, какво може да се случи.От години се чудя,колко уникална е нашата Родина България.Кое да вземем за пример-образование, медицина,съдебна с-***,МВР,ДАНС,Митници на всякъде само далавери за ,които плащаме ние ТЪПАНАРИТЕ

10

Анонимен

преди 8 години

Toi Cvetan Vasilev ako e pich da vi izvadi kirlivite rizi na vsichki che da badete razoitvani vie

9

БЕЗ ДУМИ

преди 8 години

"България се срина до 106-то място в тазгодишната класация за свобода на словото на международната организация "Репортери без граници" за 2015 година. Страната ни отново е на последно място сред членките на Европейския съюз, но този път пред нас в класацията са дори страни като Непал, Бутан и Уганда. Миналата година България зае 100-ното място за свободата на словото, сочи докладът на организацията."