67

history

преди 9 години

Като античовечна и единствена в световната история ще остане акцията = ,, възродителен процес ,,. Планетата никога не е изживявала такова зло над човешкото самосъзнание.

66

Анонимен

преди 9 години

"Възродителния процес е една от светлите и паметни дати в защита на Българищината в последните 50 години , и трябва , да се чествува от Българите , като Национален празник."-за Червената книга са и още възраждат.Ей, тия нямат срам!

65

чюк

преди 9 години

Ясно! За някои хора наричащи се българи , късата но ценна думичка МИР е спряла означава нещо. Така да е.

64

Анонимен

преди 9 години

DO 90 PISHMAN BALGARINO 3 MILIONA OSTANAHTE NO DOKAT NE IZCHEZNETE OMRAZATA I GADNOTO VI EGO NQMA DA UMRE U VAS

63

Анонимен

преди 9 години

Възродителния процес е една от светлите и паметни дати в защита на Българищината в последните 50 години , и трябва , да се чествува от Българите , като Национален празник.

62

Ала-Бала

преди 9 години

Местане, днес разчиташ, че са 2 пилета и 30 лв пак ще получиш властта. Скоро и на теб ще ти се случи тов, което е станало в Гърмен!

61

Анонимен

преди 9 години

Народ, който е изтребвал с милиони свои съседи и не се е спирал пред нищо, независимо дали е войска или жени и деца, народ, който и днес взаимно се дебне и избива дори и децата си /виж филма "Завръщане"/ заради някакви дивашки местни закони... Какво да кажеш за такъв народ? Ако имат чест и достойнство трябва да се скрият някъде и да си траят поне 200 години.

60

Анонимен

преди 9 години

До Влади Съчувства ли им по време на Възродителния процес или беше командирован в Делиормана по това време?

59

Анонимен

преди 9 години

"И още малко от Захария в същата статия: Когато нашите сиромаси освободители /простите солдати/ преминаха в България, още в Свищов те прехапаха език и почнаха да псуват Проклети братушки! От какво се вие оплаквахте?. Другояче не можеше и да бъде. Руският селянин,наречен мужик, спи на печката с цялото си семейство, на което за постелка и завивка служи мазния и миризлив кожух. Неговата изба, или къща, прилича на нашите кочини. За градинка, лозици, двор, нови дрешки и пр., той е петимен."

58

Влади

преди 9 години

ДПС е етническа партия, създадена от ДС. Казвали са ми го турци,лежали в затвора заради "етническия процес". Истинските турци у нас са добри български граждани! Вижте войнишките паметници - има и турски имена,на хора, загинали за България! България е наша родина, и за нас,и за тях! Кръвта ни е една,независимо кой какъв се нарича. Всички сме автохтонни- не сме дошли от никъде!!!

57

Анонимен

преди 9 години

Inie turcite iskame edinna BULGARIA

56

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че Местан се бори за втори официален език - турски! И че се цели разцепване като последица на държавата и преминаване на области към Турция. Затова и напират за велико народно събрание, че в мътна вода риба се лови по лесно. Хайде вие българите си вземете Македонията, или каквото е останало от нея, а пък на турците ще дадете югоизточна България!!! Да, ама не! Майната и на Македония, вълнува ме целостта на България!!!

55

34

преди 9 години

Трябва да има някаква спойка между етносите, иначе лошо.

54

Мунчо

преди 9 години

Не сме държава,дори не сме нация,но както Румен Данов написа @Българските Освобождения***явно е прав 1878-1944-1989 г.нищо,но винаги някой е на далавера,разбирасе не народа

53

34

преди 9 години

"ПЕТСТОТИН години са ни държали в робство"-ПЕТСТОТИН години са ви запазили от изчезване!

52

до 111...111

преди 9 години

ДПС е ,, буфера ,, в БГ. Тази политическа група винаги е омекотявала политическите сблъсъци в държавата. Ако искате премахнете я и ще видите ще има ли две поредни мирни години в България !

51

11111111111111111111

преди 9 години

Не знам защо хора които ПЕТСТОТИН години са ни държали в робство им позволяваме да имат партия в парлямента.НАГЛОСТ Сигурно в Турция има бългаска партия в техния

50

Анонимен

преди 9 години

До cCcТурците живеещи в България никога не са били терористи!само някои

49

ROM

преди 9 години

В 113 държави има най-малко по 2 официални езика, а в България даже майчиния език е забранен.

48

Анонимен

преди 9 години

Mestan ne samo da go globavat..a napravo v zatvora...toi sazdava narpegenie..kato se chuvstva turchin march v Anadola i da si govori turski na vola..