20

Атлас

преди 8 години

Вържи Попа да е мирно селото-Вържи хАмериканеца и света ще мирне....

19

Муслим

преди 8 години

Хаирлия да е! И на Белия дом много ще му отива!

18

Анонимен

преди 8 години

ИД СЕ РОДИ ОТ ПОДКРЕПАТА НА ШУТИН КЪМ БЪЛХАР!!!АКО ГО НЯМАШЕ ШУТИН И ИД НЯМАШЕ ДА ГО ИМА А БЪЛХАР ОТДАВНА НЯМАШЕ ДА Е НА ВЛАСТ И ПОЛОЖЕНИЕТО В СИРИЯ ЩЕШЕ ДА Е КАТО В ЕГИПЕТ ИЛИ ЛИБИЯ!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Откъде имат платове за знамена? Да проверят веднага всички производители на черен плат!

16

Анонимен

преди 8 години

ЧЕРНОТО ЗНАМЕ СИ Е ЗНАМЕ ТОЧНО НА ПИРАТИТЕ!!!!!!НАВРЕМЕТО ПИРАТИТЕ И ТЕ ТАКА СА ПЛЯЧКОСВАЛИ ЗАГРАБВАЛИ И УБИВАЛИ !!!!ИД УБИХА СТРАШНО МНОГО ЖЕНИ И ДЕЦА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО БОЙЦИ ЗА СВОБОДА НА ИСЛЯМА!!!!ИД СА ВАРВАРИ ТОЧНО КАКТО Е И САЩ КАКТО Е И РУСИЯ С КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СИ ДИКТАТОР!

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Всичко. Неудобни станаха много изтекли източници. След отричане в продължение на десетилетия вече има нова тактика. Когато не можеш вече да отричаш,за да запазиш тайните започваш да осмиваш истината /или информациите близо до нея/ и унищожаваш евентуалния източник на нови данни. Светът не е това, което изглежда, хората не са това, за което се представят. Всъщност не е и задължително всички хора да са точно такива. Живеем в една голяма виртуална матрица.

14

ККК

преди 8 години

Защо не ги признаят за върховна сила ? Да им дадат територии които искат ! Явно са най могъщата армия съществувала някога ....щом велика сила като САЩ и една сурия други мега силни държави немогат да им се противопоставят смятайте каква сила са ! Току виж като нищо да завладеят 1/4 от света ............да си го кажем направо ...КОГА ЩЕ РАЗВЕЯТ ЗНАМЕТО НА САЩ ?

13

Желев

преди 8 години

Да го развее в сащ.

12

Анонимен

преди 8 години

ИД-то се роди от дружбата на Европа и САЩ. Родителите да отидат да напляскат малчугана.

11

Социалист

преди 8 години

Ей това са последиците от хамериканската демоНОкрация, където стъпи американски ботуш, трева не никне 100 години след това.Ирак, Либия и Сирия бяха сред най-богатите арабски държави, нашите медицински сестри ходеха да работят там за по $2000-$3000 на месец, лекарите и инженерите вземаха по $5000 - $6000, а откакто ги напъпли американската *** вижте всички какво стана с тия държави.

10

Анонимен

преди 8 години

Сирия е нападната от четири страни едновременно. Границите и са открити, особено от север режимът на Ердоган подготвя в специални лагери пълчища от убийци и садисти!

9

Анонимен

преди 8 години

Къде е братската им е сега братската Русия, за да помогне на Асад, да не бъде набучен на кол? Защо Русия подкрепя терористите?

8

Анонимен

преди 8 години

do 7Ти преди да бъдеш в Сирия беше на Луната, нали?

7

Анонимен

преди 8 години

ВИЖДАТЕ ЛИ КРАВАРСКАТА СЛОБОДА И ДЕМАДЕКРАЦИЯ ДОКЪДЕ ДОВЕДОХА ЕДНА МНОГОВЕКОВНА ДЪРЖАВА??? НАПРАВО Я ВЪЗВИСИХА ДО 8-то НЕБЕ!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Ехх ама какви шаанчета сте. Колко от ва са били в Ирак или Сирия? Аз се върнах преди 2 дена от Сирия. И изобщо не съм видял нещо подобно на "Ислямска държава". Това нещо е подукт на медиите за сплашване на Овцете като вас. А като виждам това действа доста сте се *** от това какво ми наливат

5

Божил

преди 8 години

Ех,къде е Филип Тотю войвода,че да похване тия прословути ислямистки победители на жени,деца и камънаци,па да им прекине гьона гаджалски и да ги запрати в геената огнена??!!

4

Хроникьор

преди 8 години

След непосилна битка с несметните пълчища на античните палмирци,Ислямска държава най-сетне надделя и се увенча с победа! Военните учебници дори след 100 години ще прославят тази невероятна,изумителна и невиждана победа над пясъка и камънаците,в името на която И.Д. хвърли последните си сили и се бори като лъв със заек,но в крайна сметка все пак победи!

3

Анонимен

преди 8 години

Какво означава "Ислямисти"?

2

Румбо

преди 8 години

Крайно време е да дойде другарят Сухов!Само той може да се справи с басмачите!(Сухов от "Бялото слънце на пустинята")

1

Momo

преди 8 години

Защо сирийците не се обединят срещу ислямистите, а продължават да се бият 4 страни всяка срещу всяка в тази страна?Явно това ще навреди на нечии интереси.