34

Боби

преди 8 години

Не пише на какъв език са си говорили на 4 очи. Знае ли някой?

33

Да ама Не

преди 8 години

Честно казано като толкова уважава другите религии правителството Борисов би трябвало да започне с строежите на Католически Катедрали като в Италия и Испания на Българска Територия Стигат вече с Тези Джамий че стана смешен

32

Анонимен

преди 8 години

Вижте къде е Борисов и къде сте вие.Пък го плюйте, ***, все тая.

31

Петров

преди 8 години

Много малко знаят или не искат да знаят, че мозайката на гроба на Свети Методи в Ватикана е създадена от скулптора Любомир Далчев, чието име бе изкъртено от неговите произведения в България по заповед на Мирчо Спасов от ДС. Те и сега не са възстановени за неговата галерия до Синода. Имаме пари за българския Лувър, но нямаме пари за няколко табелки с името на автора, който е може би най голямата фигура в българската скулптура с над сто произведения само в София.

30

До лекар-пенсионер

преди 8 години

Аз мислех, че лекарите са измежду най-интелигентната прослойка на нашето общество. Ти, докторе, защо не си научил българския език, а пишеш неграмотно? И глупаво! Точно по това заплюто от такива като теб време, българският народ се ограмоти масово, практически неграмотните бяха рядкост. Имахме великолепни лекари, инженери, специалисти в най-различни отрасли на знанието и практиката.Създадоха се стотици културни институции - опери, филхармонии, театри, читалища. Книги, филми, музика! Да, сега пъту

29

Анонимен

преди 8 години

"Борисов отбеляза, че българското правителство се отнася с дълбоко уважение към правото на хората да изповядват своята религия, винаги е подкрепяло признатите изповедания". И колко станаха те у нас? 130? 150? Направиха всички секти вероизповедания, а главатарите имне вогат да си поделят кръвта и плътта Христова! В Република Австрия неотдавна един беше решил да регистрира вероизповедание, в което да носят на главите си гевгири! Един скеч, протест срещу многото църкви в страната! ЦЕЛИ 16! А ние?!

28

е бокич

преди 8 години

как е преди 2 седмици да ти дават орден от бпц ,да ти ходят митрополитите на крака и да те славославят ,а ти сега на един еретик ръка целуваш ,не е ли те поне малко срам ,къде спят твоите от протокола,че ние не целуваме техните ръце,че не може на еретик да даваш каквото и да е от православен светец,що не отнесе целия Св. Иван Рилски или да беше демонтирал и рилския манастир да им го занесеш,просто не ми стигат думите за тебе,гнус ме е

27

Анонимен

преди 8 години

До:Кога пък папа Франциск е научил българския език за да проведе разговор на 4 очи с нашия управник?Може бате Бойко да е научил латински :) Нали е прочел две книги, от които едната е "Винету", сега с учебника по латински са му станали 3 за щастие :))

26

Анонимен

преди 8 години

Камък от гроба на Православния светец Иван Рилски за "подарък"???!!! на папата-ересиарх????Какво безчестие!!! Как не се отвори земята да ги глътне и двамата?????Светините не се продават, нито се подаряват, а се ДАВАТ С БЛАГОСЛОВЕНИЕ ОТ ДУХОВНО ЛИЦЕ - свещеник или монах, епископ, митрополит.

25

Анонимен

преди 8 години

Научил се е да целува банкянския гражданини.На какъв език си е говорил с папата на четери очи не е ясно.Май очите са били повече от четери кого лъжите а??????????2222

24

Анонимен

преди 8 години

Nama indulgencia za grehovete ti g n BB kadeto i da hodich kakvoto i da celuvach kolkoto i da se pachich.kolkoto i pari da trupach....ot Bogieto vazmezdie nama kak da izbagach..nama takova necho kato bezplaten obad...

23

Анонимен

преди 8 години

Podkrepa toi podkrepa samo parite...izkara se po katolik i ot papata...v kakvo varva BB ako beche varvach cheche da misli za naroda si..a ne kak da se pachi i oche da trupa

22

Анонимен

преди 8 години

Този *** само за една става, да гледа лошо и сърдито, и да се показва като паун в странство. Папата ако знае какъв *** му се е натресъл ще се кръсти до Рождество. Да попита 6 милиона които страдат от неговота корумпираност и простотия. Резултатите му са в купените и зависими медии. Останалото е празнота и театър.

21

дo: 4

преди 8 години

не са 500 а 485 като не можеш да смяташ Аспарухов българизиран ***

20

До аз

преди 8 години

И аз ще ти кажа нещо .Нашите предприемачи преди войстващия атеизъм на БКП и създадената от нея мафия са били като Димитър Ценов .Скромни ,работливи - създател на първата рафинерия в Бургас,на първите трамвайни линии в София.Накрая след като дарява всичко за висше училище в родния си град отива в Червения кръст, където дарява останалото и живее по християнски.Като скромен християнин обитавал една стаичка .Ако знаеше какво поколение днешни милионери и силиконки има може би щеше да размисли !??

19

лекар-пенсионер

преди 8 години

Някой задавал ли си е въпроса , защо БКП-БСП-ДС толкова мразят ЕС и НАТО . Ето и моето скромно мнение. Вече не може да държиш хората в невежество и мизерия каквато беше до 1989 г. Народа пътува навсякъде в Европа и по света и нещата станаха пределно ясни . Западна Европа хората си живеят богато , а ние 50 години тънем в мизерия и заблуди от БКП-БСП-ДС . Не ми се говори какви глупости съм слушал от другарите за запада . Просто е срамно , че сме живяли с тези простотии.

18

лекар-сексолог

преди 8 години

Другари и да се *** от злоба Борисов целува ръка на Папата , а вашия недоразляг Станишев целуваше по устата Местан .Айде у лево .

17

do 21

преди 8 години

Е как няма да хвалят юдеите Папата , като римокатолическата църква се кланя на сатаната като тях ! Освен това Ватиканът прави всичко възможно да компроментира християнството / гей-скандала или поляка който каза кланяйте се на мен , аз съм бог /По този начин се отблъскват много хора от християнството , а това е всъщност древната цел на евреите , да унищожат вярата в Спасителя Исус !

16

Анонимен

преди 8 години

Чрез медиите можеш да накараш хората да гласуват за всеки, който има пари и може да си позволи реклама, независимо дали е грамотен или не.

15

Соц

преди 8 години

Махнете го тоя Бойко бе. Айде ОСтаква