34

Аз

преди 8 години

До 37Нито те знам, нито те познавам, нито чакам да ми даваш акъл, нито ме интересува, какво ти се прави - сам си казваш, че си просто един досадник!!!

33

Анонимен

преди 8 години

До АзАми ходи! Като не ходиш много важно. Ако ти не ходиш те ще идват. Ще ходя в техния гьол и ще правя каквото си искам. Турците са стояли в нашия гьол 500 години и да не би да имат твоят комплекс?

32

Анонимен

преди 8 години

*** На ФАРАЖ Българи и Румънци са му виновни че се е родил такъв Изтърсак Въпреки че защитава Националните си Интереси Чрез Плюенето по Европа, Русия, Румъния и България че и Полша си гради все повече Врагове Седнал да се Притеснява За Украйна, Молдова и Азербайджан Пълно ***

31

Анонимен

преди 8 години

Фараж ми се струва, че страда от македонския комплекс- винаги и за всичко са виновни българите (и румънците в този случай).По добре не можах да го кажа :)Като цяло доста нелеп политик, но поне милее за Англия, а не като наш воленчо дето е слуга на чужда държава.

30

Британците приритват

преди 8 години

Китай беше колония на Великобритания. Сега Китай произвежда луксозните Английски марки като Верту и Ролекс които според англичаните струват по десетки хиляди и ги продава за по 400-600лв. Англичаните приритват. Индия беше колония на Великобритания, а сега Ленд Ровър и Ягуър са собственост на Индийска компания. Англичаните приритват. *** им бяха роби, а сега *** са на всеки ъгъл в Англия правят каквото си искат с англичаните. Англичаните приритват.

29

CC

преди 8 години

Щели да мигрират граждани от бедни общества. Ами че те са ви вече в задния двор бе Фраж, то там не са араби, ***, пакита, индийци и всякакви. А и с тази фамилия, ФАРАЖ, нещо ми звучи да е много анлийска. Да не се окаже че и той е от емигрантско потекло, мда, той и Хитлер е гонел евреите, ама майка му си е била еврейка. За всяко поведение си има причина, това нахъсано приказване против емигрантите навява на някои подозрения......

28

Анонимен

преди 8 години

Я английския шут пак нещо го показват по телевизията! Всяка страна има поне по един такъв шут!

27

до 26

преди 8 години

Това е една от най-смислените статии, които напоследък съм чела тук.-Явно това е първия тест, кото си прочела, откак си се научила да четеш. Има и втора степен - да разбереш, какво си прочела, ама още си далече от това ниво!

26

ей Фурго!

преди 8 години

И какъв англичанин е този смотан арабин?

25

Agrikola

преди 8 години

Ами те римляните хубаво са ги охарактеризирали тези диваци - нечистоплътни и не поддаващи се на цивилизация варвари . Не случайно са унищожили всяка следа от римско владичество , докато всяка друга държава се гордее и пази това наследство .

24

1

преди 8 години

Това е една от най-смислените статии, които напоследък съм чела тук. Променям си и мнението за Фарадж. считам неговия анализ за много добър обзор на политиката в определени региони от света.Надявам се да намеря още информативни статии, от които да науча нещо смислено, а не дс е отравям от злобат, копто обикновено блика на талази във всяка статия, която се отнася за свободното движеие на хора на територията на ЕС.

23

Анонимен

преди 8 години

Вън английските пияници от ЕС!

22

Анонимен

преди 8 години

Заграбеното от колониите ще се върне при собствениците.

21

сасенак

преди 8 години

този от комиксите ли го извадиха?луд за връзване

20

ван дам

преди 8 години

няма излизане от европейския съюз,а ако има последиците ще са тежки...евросъюза може да бъде много лош към някой който не е съгласен с неговите идеи

19

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО САМИ ДА ХОДЯТ В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ДА РАБОТЯТ!!!!!1САМО АКО СА ЖЕНЕНИ ЗА ЧОВЕК ОТ СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА ТОГАВА ИМАТ ПРАВО!!

18

Валери

преди 8 години

Не говори, защото не му отърва. Спокойно! Те Фараж и в родината му вече не го вземат на сериозно. Щял да ги вади от ЕС. Ами да го направи. Да ги видим тогава като им лепната мета и други такси и им секне работната ръка. Ще има и други косвени последици, ще има отлив на капитали. БВП на Великобритания се формира (2014) 82% от финансовия сектор и само 18% от реална икономика. За пример, при Германия е обратно 20% на 80%.

17

Ali Kemal

преди 8 години

Neznam kvo dranka toq Psihopat za Anglia ama az sam si tirtadjia ot 9 godini karam Anglia. Samo Indiici i Pakistanci s lopata da gi rinesh za tiah shto ne govori tazi otrepka a za Balgarite i Rumancite

16

Анонимен

преди 8 години

Иначе англичаните приемат с отворени обятия олигарси катоАбрамович, а по времето на Чеченските събития Лондон бе сборномясто за чеченските терористи.Аз не съм чувал Москва да подкрепя северо ирландската армия идруги терористи

15

Хвана

преди 8 години

До АнонименВ инетерес на истината хвана доста, но поради особенностите на избирателната система - има гласове - няма депутати (пардон представители)