8

===

преди 8 години

9, че съм досадна, досадна съм, ама "Нора" не съм. Излезте от филма, моля.

7

===

преди 8 години

6, родителите ми са над 35 години заедно. Не знам какво означава успешно семейство, но имам някакъв опит и наблюдения относно семейния живот през половината част от тези години, защото просто след 18 год възраст не живея с тях. По този повод, ти какъв/каква си и на какво може да ме научиш относно живеене с друг човек и как да е успешно и ползотворно и за двамата и за челядта им?

6

8

преди 8 години

До анДЕЦАТА ГИ ОТГЛЕЖДАТ ЦЯЛ ПОЛК СЛУГИ,А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО ИМ,ДОКОЛКОТО ЧУВАМ,МАЙ И ТО Е СЛУГИНСКО.ТОВА"СЕМЕЙСТВО" МАЙ НЕ Е МНОГО ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ!

5

Анонимен

преди 8 години

Да дойде === да каже как се прави успешно семейство, тя нали всичко знае по-добре от всички останали, нищо че тя самата няма семейство.

4

ан

преди 8 години

аз ги харесвам че се нагърбват с трудната задача да отглеждат деца а не кучетакоето показва че не са егоистинякои величия родиха по 1 и напълниха вестниците с какви ли не белиа техните възпитани хубави децаполучават тяхната любов

3

Анонимен

преди 8 години

Това между тях отдавна прегоря, сега просто крепят нещата - като много други семейства. Обикновените хора остават заедно заради децата и да се крепят заедно финансово, такива като тия - заради децата и вероятно заради обществения имидж.

2

Румбо

преди 8 години

Това семейство повече ми прилича на лудница за богати,ама нейсе,тяхна си работа!Все пак се прокрадва чувството,че Брад не е много щастлив,но не смее да развали търговската марка....

1

Анонимен

преди 8 години

4U li boiko savetite sa Sem ama ti namasch Sem