58

любе

преди 8 години

къде е непобедимата американска армия къда се прословутите пехотинци и тюлени и какви ли не, още. Няма ги, крият се под шапката на обамата горкия човечец

57

Йойо

преди 8 години

Не разбирам какво чакат съюзниците, да събират армия и да ги изтребят ненормалните радикали докато още е възможно!!

56

neo

преди 8 години

Amerika suzdade vrag......ISIS. Na tia arabski *** im triabva edin 4e4enski polk......to4ka

55

Анонимен

преди 8 години

Ще се връщаме в Средновековието, Арабският халифат и тн. Учили сме ги, сега ще гледаме на живо по СиЕнЕн и Ал Джазира.

54

Анонимен

преди 8 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееее как се колонизира мързел,него може да го колонизира по-голям мързел,нещо от сорта на големите пари колнизират малките и тогава стават нещата,хартията си я бива за конолизиране,тя ще да е колонизатора.

53

evgobul

преди 8 години

...Dokoga shte si igraem na voyni!? Stiga veche!...

52

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееее

преди 8 години

Разпадат се едни измислени държави след 2 световна война. И се чертаят с кръв нови? Национални не *** - за съжаление? Всички държави в Азия и Африка и не само там са очертани с граници според техните колонизатори - според това кой какво държи и какво е освободил в последствие!

51

marin ruseborn

преди 8 години

Шоппреди 7 часаАко е вярно, че САЩ стоят зад ИД, то тогава ние трябва да бъдем най-примерните съюзници.А не като простаците русофили да лаем срещу силните и да си търсим белята.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ти си толкова интелигентен колкото е и името Ти! Силните винаги са били русите и винаги ще бъдат И да си на страната на гейовете това значи да си и Ти такъв!!!

50

Анонимен

преди 8 години

до босДа не се учудиш ако утре Америка влезне в криза и евреите минат на страната на своите братя арабите.Честно казано ако арабите понасяха еврейската наглост и не им завиждаха на успехите можеха да имат много по-голяма полза. Имат 2 основни причини- вярват в един Бог и са братя по кръв от един баща и две майки. През Втората Световна война арабите подадоха ръка на евреите, но днес изпитват непоносимост към израелската наглост и успеха им ги плаши.

49

Sar

преди 8 години

До bocбос, не харесвам нито евреите нито американците а най малко умопомрачените ислямисти, но това което ти си написал е пълна глупост. Чети внимателно примера ми * Ако твоя враг и моя враг са приятели това автоманично ни прави нас двамата приятели дори и да не се понасяме. * Ако моя враг е твои приятел то ние ставаме врагове. Добрите ни отношения стават резервираниАмерика обича да играе с парите а арабите с фанатизма. Евреите по природа са от хазартно тесто с доста високо IQ .

48

Шоп

преди 8 години

Ако е вярно, че САЩ стоят зад ИД, то тогава ние трябва да бъдем най-примерните съюзници. А не като простаците русофили да лаем срещу силните и да си търсим белята.

47

Анонимен

преди 8 години

Империята отвръща на удара.

46

боц

преди 8 години

Асене 69, за да осъществиш това, което си писал, първо трябва да минеш "напред-назад" през САЩ, през тези, които захранват ИДИЛ.

45

boc

преди 8 години

ДА номер 70 "Да" е абсолютно прав!ИД, която е създадена и въоръжавана и в момента от САЩ, се бори срещу законната власт в Сирия.На преден план излиза противопоставянето на САЩ, Евреите и Мюсулманите, представлявани от ИД, срещу Сирия и Православието.

44

Анонимен

преди 8 години

До даНе ме разбра. Иран не вкарва американско оръжие за ИД. Иран вкарва оръжие за джихадската организация Хизбула в Ливан през Сирия. Затова Хизбула се правят че помагат на Асад срещу сирииската опозиция.За евреите , ония знаят всякакви "езици" На който и език да им проговорят , *** ще им отговорят.Между другото израелци не са доволни от американчкия президент Обама. Не му харесват слабата политика

43

да

преди 8 години

прощавай, брат ама няма как Иран да вкарва американско оръжие за ИД.. а това с стрелбите по гранични пунктове е чист прах в очите.. както и пожертваните щатски журналисти, заклани от ИД.. истината е, че няма кой друг да стои зад ИД, освен Америка и съюзниците й, независимо, зад колко държави от региона е маркирана помощта им

42

Хаеде бре,

преди 8 години

До даГрешиш брат. Тъй наречените "борци" прословути ислямски келемета преди няколко месеца от град Конетра Сирия хвърлиха ракета към израелски гранични застави в голанските възвишения. Бързия отговор на *** ги накара да кажат че било грешка.ИД и сирийските опозиции не нападат Израел защото имат общ враг и това е ливанската организация Хизбула, която се прави че помага на Асад но всъщност гони свои цели. Използва сиийски коридор за внос на оръжие от Иран. Не разбирам политика но.. пробвам

41

ИД иот

преди 8 години

Правя чат с познати от Мусул. Нещата които ми разказват относно положението там не съвпадат с това дето го научаваме от медиите.

40

ИД иот

преди 8 години

Теориите на Одисей до някъде са верни но .... теориите. Реално нещата са по различни. Вероятно ако ве общувал с представител от ИД би разбрал ро вече.

39

да

преди 8 години

да не говорим, че американските оръжия достигат до ИД, по линия на най-вярното щатско протеже в региона-Турция..!!